Westworld seizoen 2 vanaf 22 april bij HBO

Het tweede seizoen van Westworld zal vanaf 22 april te zien zijn bij HBO. In Nederland zal het tweede seizoen op 23 april te bekijken zijn voor klanten van Ziggo met een Movies & Series XL pakket.

Westworld is een dramaserie wat zich afspeelt in een technologisch geavanceerd Western-themapark. In het themapark wonen de synthetische androïden, die de host van het park zijn. Er komen veel gasten langs in het park, die veel betalen. In het park mogen ze doen wat ze willen, zonder angst voor vergelding van de synthetische androïden.

In seizoen 2 spelen onder andere Evan Rachel Wood, die de rol heeft van Dolores Abernathy. Dolores is de synthetische androïd die het langst woont in Westworld. Andere acteurs zijn Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright en James Marsden een rol.

De serie is geïnspireerd op de gelijknamige film dat in 1973 werd uitgebracht.

In Nederland zijn HBO series exclusief te bekijken bij Ziggo met een Ziggo Movies & Series XL pakket. Als klant van Ziggo kan je het Movies & Series XL pakket gratis proberen voor 1 maand via deze actielink. Meer informatie en prijzen en een hiervan zijn hier te vinden.

Trailer Westworld seizoen 2

Dit bericht is gepubliceerd op 1-04-2018.

Tags: