FILM AANBIEDER Nieuws

Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden is een spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden. In de serie spelen verschillende acteurs uit GTST en soms raken de verhaallijnen elkaar. De serie is exclusief bij Videoland te bekijken.

Het Verhaal

Het verhaal van Nieuwe Tijden speelt zich af in de studentenstad Utrecht. In deze stad wonen de acteurs van Nieuwe Tijden samen in een huis. In dit huis delen ze lief en leed samen. Er ontstaan goede vriendschappen, maar daarbij komen ook soms ruzies kijken.

Als trouwe GTST kijker is Nieuwe Tijden een zeer wenselijke extra naast de standaard soap.

Acteurs

In de serie spelen acteurs die bekend zijn van Goede Tijden, Slechte Tijden. Onder andere Ferry Doedens, Holly Mae Brood en Soy Kroon hebben een rol in de serie. Daarnaast kruist de verhaallijn van Nieuwe Tijden soms met GTST, waardoor er meer bekende acteurs van GTST in beeld kunnen komen.

Nieuwe Tijden kijken

Nieuwe Tijden wordt exclusief aangeboden bij Videoland. Elke vrijdag komen er twee nieuwe afleveringen van de serie beschikbaar. Wanneer je nog geen Videoland hebt, kan je Videoland via deze link de eerste twee weken gratis proberen. Naast Nieuwe Tijden kan je ook GTST tot 5 afleveringen vooruit kijken bij Videoland.