FILM AANBIEDER Nieuws

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren is een Nederlandse drama serie, waarin twee echtparen op zoek zijn naar geluk. De serie is exclusief te zien bij Videoland.

Het verhaal

In de serie Nieuwe Buren zijn er twee echtparen die opzoek zijn naar geluk, maar tijdens deze zoektocht veranderd hun leven in een ware nachtmerrie. Eva is zwanger van Peter. Ze besluiten om te verhuizen naar een rustigere buurt, waar ze hun leven kunnen opbouwen. Ze verhuizen naar Almere, waar ze buren worden van Rebecca en Steef.

Op een moment slaat het noodlot toe. Het kindje van Eva wordt veel te vroeg geboren en komt te overlijden. Gelukkig vinden ze steun bij de nieuwe buren Rebecca en Steef. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de buren.

De buren delen uiteindelijk niet alleen lief en leed, maar ook het bed. De relatie tussen de twee echtparen wordt steeds intiemer, waarbij grenzen worden verlegd. Totdat er geen weg meer terug is…

Acteurs

In de serie volg je twee echtparen die opzoek zijn naar geluk. Het eerste echtpaar, Eva en Peter, worden gespeeld door Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans. Zei wonen in het eerste seizoen naast Rebecca en Steef, die gespeeld worden door Katja Schuurman en Thijs Römer.

In het tweede seizoen verdwijnen Rebecca en Steef, en krijgen Eva en Peter nieuwe buren. Dit is het echtpaar, Lex en Steffi, die gespeeld worden door Fedja van Huêt en Karina Smulders.

Een leuk feitje bij deze acteurs is dat ze in het echte leven ook een relatie hebben met elkaar.

Nieuwe Buren kijken

Nieuwe Buren is exclusief te zien bij Videoland. De serie telt op dit moment twee seizoenen. Het derde seizoen is momenteel in productie en wordt begin 2018 verwacht.

Heb je nog geen Videoland abonnement? Sluit dan via deze link een gratis proefabonnement af van 2 weken. Daarna kost het abonnement 8,99 euro per maand.

Trailer