FILM AANBIEDER Nieuws

Familie Kruys

Familie Kruys is een serie naar ideeën van Linda de Mol. In de serie volg je een familie, die elke keer weer voor andere probleem komt te staan.

Het verhaal

Familie Kruys gaat over de familie van styliste Bette Kruys. Bette is onzeker is over haar gewicht en laat dit in de serie duidelijk blijken. Ze verzorgt het uiterlijk van allerlei bekende Nederlanders, waaronder Art Rooijakkers en Wendy van Dijk.

Bette heeft een broer die homo is en erg kwetsbaar is. De vader van Bette, Thomas, is al jaren weduwe en heeft via het internet een dame uit Rusland ontmoet. Sinds deze Russische dame bij de vader van Bette is, denkt voelt hij zich weer een jonge god.

Ondertussen ontmoet Bette ook de liefde van haar leven, een zeer normale man die zich niet bepaald bezig houdt met zijn uiterlijk. Alhoewel Bette wel erg let op haar uiterlijk, vind ze het innerlijk van deze man wel erg leuk!

Acteurs

De hoofdrol van de serie is voor Linda de Mol. Linda heeft de rol van Bette, een styliste. Haar vader, Thomas, wordt gespeeld door Hans Dagelet. Thomas krijgt een nieuwe relatie met de Russische dame Ruxandra, gespeeld Elise Schaap.

De broer van Bette is Kirk, een onzekere homo broer gespeeld door Rop Verheijen. Krik heeft een relatie met Morten, gespeeld door Frederik Brom.

Familie Kruys kijken

Familie Kruys is exclusief te zien op Videoland. De serie bestaat uit 3 seizoenen met 8 afleveringen per seizoen. Probeer Videoland de eerste twee weken gratis en kijk direct naar Familie Kruys.

Trailer