Het aanbod van series op Videoland is erg groot. Het aanbod bevat vele leuke en spannende series, waaronder Zwarte Tulp, SUSPECTS en Weemoedt. Op deze pagina is een overzicht te vinden van de leukste series die je kan bekijken met een Videoland abonnement.

Zwarte Tulp

Zwarte Tulp is een drama serie wat zich afspeelt in de bollenstreek. Vijftien jaar geleden is een ernstig ongeluk gebeurd met een tractor, waardoor de ouders van Martijn en Lynn Kester zijn omgekomen. Luuk Vonk zat in de tractor en had niet goed opgelet, waardoor hij de ouders van Martijn en Lynn had aangereden.

De serie speelt zich vijftien jaar na het ongeluk af, een periode waarin veel haat is tussen de families die betrokken waren bij het ongeluk. Daarbij start de race naar het maken van een zwarte tulp, een zeer moeilijke opgave waarbij het vooral een wedstrijd is tussen de twee families die elkaar flink haten.

De Zwarte Tulp is een spannende drama serie met bekende Nederlandse acteurs, waaronder Huub Stapel en Linda van Dyck.

Meisje van Plezier

Meisje van Plezier is een Nederlandse dramaserie. De serie gaat over Nadine, een dame die haar leven goed voor elkaar heeft, tot haar man een affaire heeft en hun relatie uit elkaar gaat. Nadine moet gaan werken om geld te verdienen en besluit te gaan werken als high class escort dame.

SUSPECTS

SUSPECTS is een Nederlandse misdaadserie. In de serie volg je de Criminele Inlichtingendienst van de Amsterdamse politie, die misdaden probeert op te lossen. In de serie spelen onder andere de acteurs Carly Wijs en Jeroen Spitzenberger.

  • Aantal seizoenen: 1 (seizoen 2 verschijnt in 2018)
  • Taal: Nederlands gesproken
  • Meer over SUSPECTS

Weemoedt

Weemoedt is een Nederlandse drama serie, gebaseerd op het boek ‘Weemoedt’ van Thijs Römer. In de serie volg je Job Weemoedt, een talent manager die succesvolle artiesten begeleidt. Job heeft zijn zaken goed op orde, tot hij uit de bocht vliegt en zijn wereld hierdoor compleet veranderd.

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren is een drama serie, dat is gebaseerd op het boek ‘Nieuwe Buren’ van Saskia Noort. De serie gaat over twee buren die goed bevriend zijn met elkaar. De buren zijn zo goed bevriend, dat ze zelfs het bed met elkaar delen. Op een dag raakt Eva zwanger van de buurman, maar door een ergelijke ziekte wil de buurman dat het weggehaald wordt. Een spannende Nederlandse dramaserie met onder andere Daan Schuurmans en Katja Schuurman.

  • Aantal seizoenen: 2 (seizoen 3 wordt dit najaar verwacht)
  • Taal: Nederlands gesproken

Familie Kruys

Familie Kruys gaat over de familie van styliste Bette Kruys. Bette is onzeker is over haar gewicht en laat dit in de serie duidelijk blijken. Ze verzorgt het uiterlijk van allerlei bekende Nederlanders, waaronder Art Rooijakkers en Wendy van Dijk.

Bette heeft een broer die homo is en erg kwetsbaar is. De vader van Bette, Thomas, is al jaren weduwe en heeft via het internet een dame uit Rusland ontmoet. Sinds deze Russische dame bij de vader van Bette is, denkt voelt hij zich weer een jonge god.

Ondertussen ontmoet Bette ook de liefde van haar leven, een zeer normale man die zich niet bepaald bezig houdt met zijn uiterlijk. Alhoewel Bette wel erg let op haar uiterlijk, vind ze het innerlijk van deze man wel erg leuk!

  • Aantal seizoenen: 3
  • Taal: Nederlands gesproken

GTST – Goede Tijden, Slechte Tijden

Bekijk de populaire serie van Meerdijk tot 5 afleveringen vooruit! Bij Videoland is het mogelijk om een aflevering terug te kijken of tot 5 afleveringen vooruit te kijken.

Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden is een spin-off serie van GTST. Elke week verschijnt op Videoland 1 nieuwe aflevering, dat gaat over het leven van studenten in de studentenstad Utrecht. De studenten, gespeeld door diverse GTST acteurs, delen lief en leed met elkaar.

  • Taal: Nederlands gesproken