Series op Videoland

Het aanbod van series op Videoland is erg groot. Het aanbod bevat vele leuke en spannende series, waaronder Soof: Een Nieuw Begin, Zwarte Tulp en Meisje van Plezier. Op deze pagina is een overzicht te vinden van de leukste series die je kan bekijken met een Videoland abonnement.

De 12 van Oldenheim

De 12 van Oldenheim

De 12 van Oldenheim speelt zich af in het Hollandse dorpje Oldenheim, waar de laatste tijd veel mysterieuze verdwijningen plaats vinden. Deze verdwijningen zorgen voor veel onrust in het dorp.


Familie Kruys

Familie Kruys

Familie Kruys gaat over de familie van styliste Bette Kruys. Bette is onzeker is over haar gewicht en laat dit in de serie duidelijk blijken. Ze verzorgt het uiterlijk van allerlei bekende Nederlanders, waaronder Art Rooijakkers en Wendy van Dijk.


Kerst Met De Kuijpers

Kerst Met De Kuijpers

De vijfdelige reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Marja haar man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

  • Aantal seizoenen: 1
  • Taal: Nederlands gesproken

Meisje van Plezier

Meisje van Plezier

Meisje van Plezier is een Nederlandse dramaserie. De serie gaat over Nadine, een dame die haar leven goed voor elkaar heeft, tot haar man een affaire heeft en hun relatie uit elkaar gaat. Nadine moet gaan werken om geld te verdienen en besluit te gaan werken als high class escort dame.


Nieuwe Buren

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren gaat over twee buren die goed bevriend zijn met elkaar. De buren zijn zo goed bevriend, dat ze zelfs het bed met elkaar delen. Op een dag raakt Eva zwanger van de buurman, maar door een ziekte wil de buurman dat het weggehaald wordt. Een spannende Nederlandse dramaserie met onder andere Daan Schuurmans en Katja Schuurman.


Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden is een spin-off serie van GTST. Elke week verschijnt op Videoland 1 nieuwe aflevering, dat gaat over het leven van studenten in de studentenstad Utrecht. De studenten, gespeeld door diverse GTST acteurs, delen lief en leed met elkaar.


Soof: De Serie

Soof: De Serie

Soof: Een Nieuw Begin is een serie over het leven van Soof. Ze is onlangs gescheiden van haar partner Kasper, maar doordat zijn huis onbewoonbaar is geworden, moet hij weer intrekken bij Soof. Gaat dat werken nu beide bezig zijn met een nieuwe relatie?


SUSPECTS

SUSPECTS

SUSPECTS is een Nederlandse misdaadserie. In de serie volg je de Criminele Inlichtingendienst van de Amsterdamse politie, die misdaden probeert op te lossen. In de serie spelen onder andere de acteurs Carly Wijs en Jeroen Spitzenberger.


Weemoedt

Weemoedt

Weemoedt is een Nederlandse drama serie, gebaseerd op het boek ‘Weemoedt’ van Thijs Römer. In de serie volg je Job Weemoedt, een talent manager die succesvolle artiesten begeleidt. Job heeft zijn zaken goed op orde, tot hij uit de bocht vliegt en zijn wereld hierdoor compleet veranderd.


Zwarte Tulp

Zwarte Tulp

Zwarte Tulp is een drama serie wat zich afspeelt in de bollenstreek. Vijftien jaar geleden is een ernstig ongeluk gebeurd met een tractor, waardoor de ouders van Martijn en Lynn Kester zijn omgekomen. Luuk Vonk zat in de tractor en had niet goed opgelet, waardoor hij de ouders van Martijn en Lynn had aangereden. De serie speelt zich vijftien jaar na het ongeluk af, een periode waarin veel haat is tussen de families die betrokken waren bij het ongeluk.