FILM AANBIEDER Nieuws

Series op Videoland

Het aanbod van series op Videoland is erg gevarieerd. Naast films en series van de bekende filmproducenten, heeft Videoland ook een groot aanbod van Videoland Original series. Bekende Videoland Original series zijn Soof, Zwarte Tulp en Meisje van Plezier.

Videoland is als streaming aanbieder uniek in het aanbod van reality series, waaronder Temptation Island en Love Island.

Videoland Original series

Baantjer

Baantjer

Het is het jaar 1980, de periode dat rechercheur Jurre de Cock start op bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Er spelen grote problemen in de stad, mede door de vele wapens die in de stad aanwezig zijn. Gaat het de Cock lukken op de stad veiliger te maken?

 • Aantal seizoenen: 1
 • Taal: Nederlands gesproken

De 12 van Oldenheim

De 12 van Oldenheim

De 12 van Oldenheim speelt zich af in het Hollandse dorpje Oldenheim, waar de laatste tijd veel mysterieuze verdwijningen plaats vinden. Deze verdwijningen zorgen voor veel onrust in het dorp.


De 12 van Schouwendam

De 12 van Schouwendam

Het Hollandse dorpje Schouwendam gaat al sinds 1995 gebukt onder twee raadselachtige verdwijningen. Van een 16-jarig meisje en een 17-jarige jongen ieder spoor. Als op een dag een geheimzinnige man in het dorp verschijnt, komen herinneringen naar boven...

 • Aantal seizoenen: 1
 • Taal: Nederlands gesproken

Familie Kruys

Familie Kruys

Familie Kruys gaat over de familie van styliste Bette Kruys. Bette is onzeker is over haar gewicht en laat dit in de serie duidelijk blijken. Ze verzorgt het uiterlijk van allerlei bekende Nederlanders, waaronder Art Rooijakkers en Wendy van Dijk.


Kerst Met De Kuijpers

Kerst Met De Kuijpers

De vijfdelige reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Marja haar man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

 • Aantal seizoenen: 1
 • Taal: Nederlands gesproken

Meisje van Plezier

Meisje van Plezier

Meisje van Plezier is een Nederlandse dramaserie. De serie gaat over Nadine, een dame die haar leven goed voor elkaar heeft, tot haar man een affaire heeft en hun relatie uit elkaar gaat. Nadine moet gaan werken om geld te verdienen en besluit te gaan werken als high class escort dame.


Mocro Maffia

Mocro Maffia

Mocro Maffia is een Nederlandse misdaad serie over de onderwereld in Amsterdam. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek, waarin Thijs Romer en Achmed Akkabi de hoofdrol spelen.

 • Aantal seizoenen: 1 (Seizoen 2 verschijnt april 2020)
 • Taal: Nederlands gesproken

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren

Nieuwe Buren gaat over twee buren die goed bevriend zijn met elkaar. De buren zijn zo goed bevriend, dat ze zelfs het bed met elkaar delen. Op een dag raakt Eva zwanger van de buurman, maar door een ziekte wil de buurman dat het weggehaald wordt. Een spannende Nederlandse dramaserie met onder andere Daan Schuurmans en Katja Schuurman.


Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden

Nieuwe Tijden is een spin-off serie van GTST. Elke week verschijnt op Videoland 1 nieuwe aflevering, dat gaat over het leven van studenten in de studentenstad Utrecht. De studenten, gespeeld door diverse GTST acteurs, delen lief en leed met elkaar.SUSPECTS

SUSPECTS

SUSPECTS is een Nederlandse misdaadserie. In de serie volg je de Criminele Inlichtingendienst van de Amsterdamse politie, die misdaden probeert op te lossen. In de serie spelen onder andere de acteurs Carly Wijs en Jeroen Spitzenberger.


Weemoedt

Weemoedt

Weemoedt is een Nederlandse drama serie, gebaseerd op het boek ‘Weemoedt’ van Thijs Römer. In de serie volg je Job Weemoedt, een talent manager die succesvolle artiesten begeleidt. Job heeft zijn zaken goed op orde, tot hij uit de bocht vliegt en zijn wereld hierdoor compleet veranderd.


Zwarte Tulp

Zwarte Tulp

Zwarte Tulp is een drama serie wat zich afspeelt in de bollenstreek. Vijftien jaar geleden is een ernstig ongeluk gebeurd met een tractor, waardoor de ouders van Martijn en Lynn Kester zijn omgekomen. Luuk Vonk zat in de tractor en had niet goed opgelet, waardoor hij de ouders van Martijn en Lynn had aangereden. De serie speelt zich vijftien jaar na het ongeluk af, een periode waarin veel haat is tussen de families die betrokken waren bij het ongeluk.

Videoland Original reality series


Dave en Dien op Ibiza

Dave en Dien op Ibiza

Dave en Dien op Ibiza is een serie met kleine afleveringen waarin Dave Roelvink zijn oma Dien meeneemt op vakantie naar Ibiza. In tegenstelling tot het drukke uitgaansleven wat Dave is gewend van Ibiza, ontdekt hij met zijn oma een compleet andere kant van Ibiza. Samen beleven ze vele avonturen, van paella koken tot schilderen met Patty Brard.

 • Aantal seizoenen: 1
 • Taal: Nederlands gesproken

Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS

In Temptation Island VIPS gaan bekende Nederlanders de ultieme relatietest aan. Ze worden twee weken afgezonderd van elkaar in een prachtig resort vol met vrijgezelle dames en heren. Gaat het de deelnemers lukken om zich te houden aan de afspraken die ze hebben gemaakt met hun partners?

 • Aantal seizoenen: 1
 • Taal: Nederlands gesproken