Reality series op Videoland

Videoland is uniek in haar reality series aanbod, waarbij de streamingdienst zelf series produceert die je kan bekijken op Videoland. Tot het aanbod behoort onder andere Temptation Island, evenals de serie Dave en Dien op Ibiza.

Naast eigen producties staat op Videoland ook veel andere reality series, waaronder Love Island, Jersey Shore en Ex on the Beach Double Dutch. Bekijk hieronder het overzicht van de reality series die je kan bekijken op Videoland!

Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS

In Temptation Island VIPS gaan bekende Nederlanders de ultieme relatietest aan. Ze worden twee weken afgezonderd van elkaar in een prachtig resort vol met vrijgezelle dames en heren. Gaat het de deelnemers lukken om zich te houden aan de afspraken die ze hebben gemaakt met hun partners?

  • Aantal seizoenen: 1
  • Taal: Nederlands gesproken

Dave en Dien op Ibiza

Dave en Dien op Ibiza

Dave en Dien op Ibiza is een serie met kleine afleveringen waarin Dave Roelvink zijn oma Dien meeneemt op vakantie naar Ibiza. In tegenstelling tot het drukke uitgaansleven wat Dave is gewend van Ibiza, ontdekt hij met zijn oma een compleet andere kant van Ibiza. Samen beleven ze vele avonturen, van paella koken tot schilderen met Patty Brard.

  • Aantal seizoenen: 1
  • Taal: Nederlands gesproken