Films en series downloaden & offline bekijken

Met de app van Videoland is het mogelijk om films en series te downloaden, zodat je deze later offline kan bekijken. Deze functionaliteit is ideaal wanneer je veel onderweg bent, want je hebt geen verbinding met het internet nodig om films en series te bekijken. Wel moet je van te voren de film of serie gedownload hebben.

Je kan een onbeperkte hoeveelheid films en series downloaden om later te bekijken, zolang er maar genoeg geheugen beschikbaar is op de telefoon of tablet. De film of serie blijft maximaal 30 dagen bewaard op het apparaat. Zodra je begint met het kijken van een film of serie, moet je deze binnen 48 afkijken.

PROBEER VIDEOLAND DE EERSTE TWEE WEKEN GRATIS EN BEKIJK DIRECT HET VOLLEDIGE AANBOD VIA DEZE ACTIELINK!

Een film of serie downloaden van Videoland

Het downloaden van een film of serie is erg gemakkelijk. Zolang er maar genoeg ruimte op het apparaat staat, is het mogelijk om een film of serie te downloaden.

In de app staat op elke film informatiepagina een download icoontje. Zodra je op dit download icoontje klikt, krijg je de melding of je zeker weet dat je deze film wilt downloaden. Je krijgt te zien hoeveel ruimte de film inneemt en hoeveel geheugen nog vrij is op het apparaat. Zodra op ‘Download’ geklikt wordt, start het downloaden van de film. De meeste films zijn ruim een gigabyte groot.

Het downloaden van een serie gaat precies op dezelfde manier. Bij het overzicht van de afleveringen staat bij elke aflevering een download icoontje. Door te klikken op het download icoontje, wordt de aflevering gedownload. Een gemiddelde aflevering is ongeveer 500 MB groot

Een film of serie offline kijken met Videoland

Het bekijken van een film of serie is erg gemakkelijk. Kies in het menu voor “Account”. Vervolgens kies je voor “Downloads”, waar alle films en series staan die je hebt gedownload. Bij elke film of serie staat hoe lang het nog mogelijk is om deze te bekijken.

  • Een film of serie blijft maximaal 30 dagen bewaard op het apparaat
  • Bij het starten van een film of serie heb je nog 48 uur om deze af te kijken

Belangrijk: Niet elke film of serie is beschikbaar om offline te bekijken. Voor sommige content heeft Videoland niet de licentie om dit offline aan te bieden.

 

offline-kijken-videoland