FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

Kosten van een Videoland abonnement

Videoland is een streaming dienst van RTL Nederland, waarmee voor een vast bedrag per maand, onbeperkt naar films en series gekeken kan worden.

Een abonnement voor Videoland kost 8,99 euro per maand, waarbij je de dienst de eerste twee weken gratis kan proberen. Opzeggen kan op elk moment tijdens de proefperiode. Na de proefperiode kan je iedere maand opzeggen.

Met een Videoland abonnement kan onbeperkt gekeken worden naar films en series in 4K beeldkwaliteit. Maximaal 4 personen kunnen tegelijk naar een serie of film kijken, waardoor het mogelijk is om een abonnement te delen met familie of huisgenoten.

Videoland is een van de vele streaming diensten in Nederland. Op deze pagina vergelijken wij alle streaming diensten met elkaar en kom je erachter welke het beste bij jou past.

Groot aanbod van films en series

Met het Videoland abonnement is het mogelijk om films en series te bekijken. Op Videoland zijn veel Nederlandse films en series te zien, waaronder bioscoop toppers zoals Soof, Mannenharten en Baantjer.

Bij Videoland kunnen ook veel series bekeken worden. Veel Nederlandse series, waaronder Meisje van Plezier en de Weemoedt zijn te zien bij Videoland. Daarnaast kan je de soap serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ tot vijf afleveringen vooruit kijken!

Videoland heeft ook exclusieve series, bekend onder het label Videoland Original series. Bekende Videoland Original series zijn Mocro Maffia en Temptation Island.

Wat kost Videoland

Videoland bied een soort abonnement aan, namelijk een abonnement voor € 8,99 euro per maand. Dit abonnement is te gebruiken op meerdere apparaten tegelijk. Wanneer je goede afspraken maakt in je studentenhuis of met familie, kan je het abonnement delen en betaal je ieder een deel van het abonnement. Hierdoor vallen de kosten mee en kan je voor een klein bedrag per maand genieten van de films en series op Videoland.

Met een Videoland abonnement kan onbeperkt naar films en series worden gekeken. Je betaald achteraf geen extra kosten als je te veel films of series hebt gekeken. Te veel films of series kijken kan namelijk niet!

Gratis proefabonnement

Wanneer je Videoland voor het eerst wilt gebruiken, is er de mogelijkheid om de streamingdienst twee weken te proberen, zonder dat er kosten gerekend worden. Het is erg gemakkelijk om een proefabonnement voor Videoland af te sluiten.

Alles wat je nodig hebt voor het afsluiten van het proefabonnement is een bankpas of een credit card. Tijdens het aanmaken van een account moet je 1 eurocent betalen. Door deze betaling heeft Videoland jouw betaalgegevens geverifieerd, waardoor twee weken later het abonnement automatisch verlengd kan worden.

Zodra je account is aanmaakt, start het proefabonnement op Videoland. Tijdens deze twee weken kan je onbeperkt naar films en series kijken. Bevalt de dienst niet? Dan kan je het abonnement opzeggen en zijn er geen kosten gemaakt.

Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd na je proefperiode. Je ontvangt wel nog een email dat je proefabonnement is afgelopen.

Alternatieven voor Videoland

Videoland is groot in het aanbieden van Nederlandse films en series, maar als je meer interesse hebt in Amerikaanse films of series, zijn er verschillende alternatieven beschikbaar. Naast het bekende Netflix, is Amazon Prime Video een goedkoop en interessant alternatief.

Ook Disney+ is een goed alternatief voor Videoland. Deze streamingdienst heeft veel animatiefilms van Disney en Pixar, maar ook documentaires van National Geographic.