Prijzen van een Videoland abonnement

Videoland is een filmdienst van RTL Nederland, waar voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series gekeken kan worden. Een Videoland abonnement is twee weken gratis te proberen. Daarna kost de dienst slechts 8,99 euro per maand.

Bij Videoland kan onbeperkt gekeken worden naar films en series in 1080p (Full HD) kwaliteit. Maximaal 4 personen kunnen tegelijk naar een serie of film kijken, waardoor het mogelijk is om een abonnement te delen met familie of huisgenoten.

Groot aanbod van films en series

Met het Videoland abonnement is het mogelijk om films en series te bekijken. Op Videoland zijn veel Nederlandse films en series te zien. Bioscoop toppers zoals Soof, Mannenharten en Smoorverliefd zijn onderdeel van het aanbod van Videoland.

Bij Videoland kunnen ook veel series bekeken worden. Veel Nederlandse series, waaronder Divorce en de Weemoedt zijn te zien bij Videoland. Daarnaast kan je ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ tot vijf afleveringen vooruit kijken!

Kosten Videoland abonnement

Een Videoland abonnement is te gebruiken op meerdere systemen. Wanneer je goede afspraken maakt in je studentenhuis of met familie, kan je het abonnement delen en betaal je ieder een deel van het abonnement. Hierdoor vallen de kosten mee en kan je voor een klein bedrag per maand onbeperkt voor de televisie zitten!

Met een Videoland abonnement kan onbeperkt naar films en series worden gekeken. Je betaald achteraf geen extra kosten als je te veel films of series hebt gekeken.

Alleen films buiten het Videoland abonnement vallen, kosten extra geld. Het gaat vaak om films die net in de bioscoop te zien waren en dan te huur worden aangeboden. Wanneer je een huurfilm wilt bekijken, wordt een melding getoond met daarop de kosten die je maakt wanneer je die film wilt bekijken. Voordat je deze kosten maakt, krijg je eerst de keuze of je de film dan wel wilt bekijken of dat je toch liever besluit om iets anders te bekijken.