Gratis Videoland abonnement proberen

Het is altijd vreemd om iets nieuws uit te proberen. Hoe kan het zo zijn dat je in de winkel 5 tot 20 euro kwijt bent aan een film, terwijl je via het internet voor slechts 8,99 euro per maand onbeperkt naar films en series kan kijken. Om ervoor te zorgen dat je eerst kan zien of zoiets bij je past, bestaat de mogelijkheid om de eerste twee weken een gratis Videoland abonnement te nemen.

Zodra een account is aanmaakt, starten de eerste twee gratis Videoland weken. Tijdens deze twee weken kan je onbeperkt naar films en series kijken. Bevalt de dienst niet? Dan kan je met twee drukken op de knop het abonnement eenvoudig stopzetten en heb je geen kosten gemaakt. Indien je wel erg enthousiast bent geworden hoef je verder niks te doen, het abonnement wordt namelijk stilzwijgend verlengd. Je ontvangt wel nog een email dat je proefabonnement is afgelopen.

Hoe start ik mijn gratis Videoland abonnement?

Het is erg gemakkelijk om een gratis Videoland abonnement te starten. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een bankpas of een CreditCard. Je moet namelijk tijdens het aanmaken van een gratis account 1 eurocent betalen. Door dit te doen heeft Videoland jouw gegevens om een twee weken later het abonnement automatisch te verlengen (tenzij je dit zelf opzegt).

Via deze link ontvang je de eerste twee weken een gratis Videoland abonnement. Je moet vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Om het proefabonnement te activeren, wordt gevraagd om 1 euro cent te betalen. Dit wordt gevraagd om te voorkomen dat klanten iedere twee weken een gratis account aanmaken. Videoland onthoudt jouw rekeningnummer en koppelt deze aan je account. Indien je meerdere bankpassen hebt, kan je dus wel iedere twee weken een gratis account aanmaken. Echter is er een kleine kans dat je meerdere bankpassen hebt en vaak levert dit meer gedoe op dan dat het oplevert.

Welke films en series kan ik bekijken met een gratis Videoland abonnement?

Met een gratis Videoland account kan je alle films en series bekijken dat betalende abonnees ook kunnen bekijken. Je hebt namelijk een betaald account, alleen hoef je hiervoor de eerste twee weken niks te betalen omdat je het dan kan uitproberen. Het aanbod van Videoland is erg groot en biedt vele verschillende genres aan. De kans dat er niks voor je tussen zit is dus erg klein.

Om een idee te krijgen van de films en series dat aangeboden wordt, hebben wij een speciale pagina aangemaakt met daarop het Videoland aanbod. Op deze pagina wordt duidelijk wat het aanbod van een Videoland abonnement allemaal is.