Film aanbod van Videoland

Videoland heeft een groot aanbod van films, die abonnees voor een vast bedrag per maand kunnen bekijken. Elke week worden daarnaast nieuwe films toegevoegd, zodat er altijd wat te kiezen is.

Film aanbod

Op Videoland staan veel verschillende films. Een sterk onderdeel van Videoland is dat het veel Nederlandstalige films kort na vertoning in de bioscoop toevoegt tot het aanbod. Hierdoor kan je veel Nederlandstalige films al snel op Videoland zien zonder dat je extra moet betalen.

Onder andere de film Soof, The Institute en Bad Moms zijn te zien op Videoland. Daarnaast bevat het aanbod veel Amerikaanse films en Nederlandse cabaret.

Je kan het aanbod van Videoland zelf ontdekken, door een proefabonnement van 2 weken af te sluiten. Een proefabonnement is gratis en kan op ieder moment worden opgezegd als je niet tevreden bent. Klik hier om een proefabonnement van Videoland af te sluiten.

Genres

Films zijn bij Videoland gesorteerd in genres. Er zijn vele genres beschikbaar, waaronder actie, animatie en familie films. Door op genre te zoeken, kan je snel een film vinden die past bij het moment en de personen met wie je gaat kijken.

Aanbod voor kinderen

Ook voor kinderen staan er veel films op Videoland. Het is mogelijk om een kinderprofiel aan te maken, zodat kinderen alleen maar films te zien krijgen dat past bij de leeftijd van het kind.

Op Videoland staan kinderfilms zoals De Daltons, Pieter Post en Thomas de Stoomlocomotief.