Videoland app voor Smart TV installeren

Heb jij een moderne televisie waarop je apps kan installeren? Dan komt dat goed uit, want Videoland heeft voor deze televisies een app gemaakt! De app van Videoland is onder andere beschikbaar voor de televisie merken Samsung, LG, Sony, Panasonic en Philips.

Bij de meeste televisies staat de Videoland app al direct voorgeïnstalleerd en staat deze dus al in het apps menu. Indien de app nog niet geïnstalleerd is, zal je deze eerst moeten downloaden in de App Store van de televisie. De manier hoe je een app download voor een Smart TV verschilt per type televisie.

Videoland app voor Smart TV instellen

Voordat je de Videoland app kan instellen op een Smart TV, moet je eerst een lidmaatschap bij Videoland hebben. Heb je deze nog niet? Dan kan je hier een account aanmaken en ontvang je twee weken gratis lidmaatschap!

Open de Videoland app op de Smart TV. Vervolgens krijg je een zes-cijferige code te zien. Deze code moet je op de website van Videoland invullen. Log in op de website van Videoland, ga naar instellingen en kies voor de optie “tv’s en settopboxen” (of klik hier). Vervolgens druk je op het plusje en vul je de code in. Vervolgens is je televisie gekoppeld en kan je een film kiezen en afspelen!

TV videoland koppelen