Videoland app op iPhone of iPad installeren

Videoland heeft een app gemaakt voor de iPhone en iPad. Met de app kan je gemakkelijk een film bekijken op je telefoon of tablet. De app is erg gebruiksvriendelijk gemaakt, waardoor je al snel door hebt hoe je jouw favoriete film kan bekijken!

Videoland app downloaden en installeren

videoland iphoneOm de Videoland app te downloaden, moet je met een iPhone of iPad naar de App Store gaan. In de App Store zoek je naar “Videoland”. Je ziet vervolgens de app van Videoland, klik deze aan.

Nadat je de app hebt gedownload, kan je deze openen. Je krijgt nu het welkomsscherm te zien, waar je kan inloggen met een Videoland account. Indien je nog geen account hebt, dan kan je deze hier aanmaken.

Log in met je account gegevens en je krijgt toegang tot het volledige aanbod van Videoland. Je kan direct beginnen met het bekijken van een film of serie!

Een film met Airplay naar de Apple TV streamen

Heb je een Apple TV? Dan bevat de app voor de iPhone en iPad een interessante functionaliteit! Met de app is het mogelijk om een film te streamen naar de Apple TV middels Airplay. Je kan hierdoor de film gewoon op een televisie bekijken!

Het gebruik van Airplay is erg gemakkelijk. Zodra je een film of serie hebt gekozen die je wilt bekijken, staat er rechtsboven een Airplay icoontje. Wanneer je hierop klikt, zal er gevaagd worden naar welke Apple TV de film gestreamd moet worden. Nadat je een keuze hebt gemaakt, zal het streamen beginnen!