Videoland apps

videoland 1

Videoland heeft voor verschillende platvormen een app beschikbaar, waarmee het mogelijk is om alle films en series te bekijken.

Om de Videoland app te gebruiken, is het nodig om een actief abonnement te hebben.

[fa class=”fa-android”] Android telefoons en tablets

Heb jij een telefoon of tablet van Samsung, HTC of een ander telefoonmerk waarop Android staat? Dan kan je de Videoland app gratis downloaden in de Google Play winkel. Klik hier voor de uitleg voor het installeren van de Videoland app op de Android telefoons en tablets. Daarnaast wordt in de handleiding beschreven hoe een film naar de televisie gecast kan worden als je in het bezit bent van een Google Chromecast.

[fa class=”fa-mobile”] iPhone en iPad

Ook voor de iPhone en iPad is een Videoland app beschikbaar. Je download de Videoland app in de App Store van Apple. Klik hier voor de uitleg voor het installeren van de Videoland app op de iPhone en iPad. Daarnaast staat in deze handleiding hoe je een film kan streamen van de iPhone of iPad naar de Apple TV middels Airplay.

[fa class=”fa-apple”] Apple TV

Sinds de vierde generatie van de Apple TV (uitgegeven in 2015) is het mogelijk om apps te installeren. Deze apps zijn te downloaden uit de App Store. Klik hier voor de uitleg voor het installeren van de Videoland app op de Apple TV. Heb je een oudere Apple TV (tweede of derde generatie), dan kan je middels een iPhone of iPad een film streamen middels Airplay. De uitleg voor het streamen met Airplay is hier te lezen.

[fa class=”fa-television”] Smart TV

Met een Smart TV heb je geen Google Chromecast of Apple TV nodig, je kan de app direct op je televisie installeren. Klik hier voor de uitleg voor het installeren van de Videoland app op een Smart TV.

[fa class=”fa-gamepad”] Playstation

Voor de Playstation 3 en 4 heeft Videoland een app gemaakt die te vinden is in de Playstation Store.