Aanbod van Videoland

Videoland is een online dienst, waarmee voor een vast bedrag per maand, onbeperkt naar films en series gekeken kan worden. Het Videoland aanbod bestaat uit films en series uit verschillende genres en wordt regelmatig vernieuwd. Zowel voor kinderen als voor volwassenen zijn films en series beschikbaar bij Videoland.

Films aanbod van Videoland

Videoland heeft een groot aanbod van films. Met een abonnement kan onbeperkt gekeken worden naar meer dan 7000 films en series. Een maandabonnement kost 8,99 euro. Het afspelen van films bij Videoland is erg gemakkelijk. Kies de film die je wilt bekijken en deze wordt direct afgespeeld!

Het aanbod van Videoland bestaat uit veel verschillende genres. Bij het uitkiezen van een film kan gesorteerd worden op genre, zodat je zelf kan bepalen welk genre je wilt bekijken.

Series aanbod van Videoland

Het aanbod van Videoland bevat niet alleen films, maar ook veel verschillende series. Het aanbod van series bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige series. Weemoedt, Soof en Zwarte Tulp zijn voorbeelden van series die exclusief gemaakt zijn voor Videoland en daardoor het label Videoland Original Serie hebben. Daarnaast zijn Amerikaanse series ook te zien bij Videoland, zoals Grey’s Anatomy en The Blacklist.

Videoland heeft vaak acties met bepaalde Nederlandse series. Het is dan mogelijk om van een serie een gloednieuw seizoen te bekijken, welke nog niet op de Nederlandse televisie is uitgezonden. Een voorbeeld daarvan is Meisje van Plezier, waarvan het seizoen vooraf te bekijken was via Videoland en later pas te zien was op televisie. Daarnaast is het mogelijk om vijf afleveringen van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ vooruit te kijken.

Videoland proefabonnement

Ben je benieuwd naar het aanbod van Videoland? Wij kunnen dan wel een hele lijst samenstellen van de films en series die te bekijken zijn bij Videoland, maar deze staan ook vermeld op de website van Videoland. Op de website van Videoland kan je een gratis proefabonnement afsluiten en zelf ontdekken of het aanbod van Videoland interessant is voor je!

Je kan de eerste twee weken onbeperkt films en series bekijken. Vind je Videoland niks? Dan kan je de dienst op ieder moment weer opzeggen. Vlak voordat de proefperiode afloopt ontvang je een mail daarover.