FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Videoland, onbeperkt films en series kijken

Videoland is een online dienst, waarmee het mogelijk is om online films en series te bekijken voor een vast bedrag per maand. Videoland is een onderdeel van RTL Nederland. Met een abonnement kan onbeperkt gekeken worden naar films en series die jij leuk vindt. Je kiest de film die je wilt bekijken en deze start direct!

Videoland is de eerste twee weken gratis uit te proberen. Na het aanmaken van een account kan direct begonnen worden met het bekijken van een film of serie. Je kan de films op je tablet, telefoon of een ander apparaat bekijken. De meest ideale situatie is de mogelijkheid om de films en series gewoon op je televisie te bekijken. Dat is mogelijk met een Smart TV of met behulp van een Google Chromecast of Apple TV.

Aanbod van Videoland

Het aanbod van Videoland is heel groot. Voor 8,99 euro per maand kan onbeperkt worden gekeken naar films en series uit het aanbod van Videoland. Bij Videoland zijn veel Nederlandse films te zien, waaronder Mannenharten, Soof of Gooische Vrouwen. Daarnaast bevat het assortiment veel kinderfilms.

Met een Videoland abonnement is het ook direct mogelijk om series te bekijken. Het voordeel van een serie op Videoland is dat meteen een heel seizoen te bekijken is, zodat je in een keer een aantal afleveringen achter elkaar kan bekijken. Voorbeelden van series die bij Videoland te zien zijn, is Zwarte Tulp, The Blacklist en Divorce.

Gratis Videoland proberen

Videoland is de eerste twee weken gratis te proberen. Het aanmaken vane en account kost slechts een paar minuten tijd. Daarna kan je direct beginnen met het bekijken van een film of serie!

Hoe werkt Videoland?

Het gebruik van Videoland is erg gemakkelijk. Nadat je een abonnement hebt afgesloten kan je beginnen met kijken. Je kiest welke film of serie je wilt bekijken en klikt daarop. Vervolgens wordt de film of serie geladen en afgespeeld. Videoland is erg gebruiksvriendelijk.

Videoland is ideaal voor de film en serie liefhebber. Je hoeft de films niet perse op je computer te bekijken, want het is ook mogelijk om een film of serie naar de televisie te streamen. Wat je ook kan doen is het downloaden van de Videoland app. Met de Videoland app kan je een film of serie bekijken op een mobiele apparaat.

Wat kost Videoland?

Videoland kost 8,99 euro per maand. Dit bedrag kan betaald worden met iDeal of CreditCard. Het voordeel van Videoland in tegenstelling tot Netflix, is dat Videoland ook veel Nederlandstalige films en series aanbiedt.

Naast de bekende films en series, biedt de dienst ook exclusieve series aan die alleen te zien zijn met een Videoland abonnement. Een voorbeeld van zo’n exclusieve serie is Zwarte Tulp, een serie-reeks met veel bekende Nederlandse acteurs. Deze serie is exclusief geproduceerd voor Videoland abonnees.