Videoland ziet aantal abonnees stijgen met 78 procent in 2017

In 2017 is het aantal abonnees van Videoland gestegen met 78 procent. Dat werd vandaag duidelijk nadat RTL Nederland de jaarcijfers over 2017 bekend maakte.

Investeringen

Afgelopen jaar heeft RTL Nederland veel geïnvesteerd in online diensten, waaronder Videoland en RTL XL. Daarbij heeft topman Sven Sauvé benadrukt dat de investeringen in Videoland nu ervoor zorgen dat Videoland winstgevend wordt voor RTL.

De investeringen in Videoland waren in 2017 goed zichtbaar voor abonnees. Zo verschenen er veel nieuwe Videoland Original series, waaronder Meisje van Plezier, Soof, SUSPECTS en De 12 van Oldenheim. Daarnaast kwamen er veel RTL programma’s beschikbaar en verschenen bioscoopfilms vrij snel op de streamingdienst.

Abonnees

Hoeveel abonnees Videoland exact heeft, is niet bekend gemaakt door het bedrijf. Eens in de tijd worden er metingen gedaan naar de marktaandelen van streaming diensten. Daarbij zou in volgens een onderzoek van de Telecompaper Videoland in februari 2018 ongeveer 400.000 klanten hebben.

Ben jij nog niet een van de abonnees van Videoland? Probeer de dienst dan eens uit door een gratis proefabonnement van 2 weken via deze actielink.

Dit bericht is gepubliceerd op 7-03-2018.