FILM AANBIEDER Home Nieuws

Videoland komt met eigen drama serie

Videoland komt in maart 2015 met een eigen drama serie. De serie krijgt de naam “Zwarte Tulp” en zal exclusief voor de Videoland dienst worden geproduceerd.

De drama serie Zwarte Tulp gaat over twee families die een nieuwe zeldzame tulp willen kweken. De serie wordt geproduceerd door dezelfde het bedrijf NL Film, onder andere bekend van de serie Penoza. Daarnaast wordt het geregisseerd door Ben Sombogaart, de regisseur die eerder verantwoordelijk was voor de film “De Storm”.

De serie zal vanaf maart 2015 exclusief te zien zijn via de Videoland dienst en zal de eerste serie zijn dat RTL Nederland zal uitbrengen als Videoland Exclusive serie.

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Met Black Friday in het vooruitzicht biedt SurfShark VPN momenteel een zeer uitzonderlijke aanbieding aan waarbij je o.a. 3 maanden gratis krijgt.

Wat? VPN? Wel, door SurfShark te gebruiken, kan je bijvoorbeeld ook Amerikaanse series op Netflix bekijken. Zeker eens het testen waard dus!