FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Tweede seizoen Mocro Maffia vanaf 2 april bij Videoland

Videoland heeft vanmorgen aangekondigd dat het tweede seizoen van Mocro Maffia op 2 april te zien zal zijn bij Videoland. De streaming dienst maakte dat bekend via social media.

Mocro Maffia is een misdaadserie dat gaat over de onderwereld van Amsterdam. Het tweede seizoen wordt aangekondigd met de titel ‘Hét gevecht van 2020’. Veel meer over het tweede seizoen is nog niet bekend.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Thijs Römer. Naast schrijver is Thijs Römer ook acteur en speelt hij in deze serie, samen met acteur Achmed Akkabi.

Vanaf 2 april zal Mocro Maffia te zien zijn op Videoland. Waarschijnlijk zal vanaf die datum elke week een nieuwe aflevering beschikbaar komen.

Mocro Maffia 2 | 2 april

Hét gevecht van 2020: 2 april. #MM2 #BePrepared

Geplaatst door Videoland op Vrijdag 20 december 2019

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Mocro Maffia

Mocro Maffia

Bekijk Mocro Maffia
Videoland Original Serie

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement