FILM AANBIEDER Home Nieuws

Togo vanaf 20 december exclusief op Disney+

Vanaf 20 november zal de film Togo te zien zijn op Disney+. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en exclusief voor Disney+ geproduceerd.

Togo speelt zich af in Alaska tijdens de winter van 1925. Er is een dodelijke epidemie uitgebroken, waarvoor medicijnen nodig zijn. Deze medicijnen zijn echter alleen verkrijgbaar op een locatie 600 mijl van het dorp vandaan.

Dwars door Alaska trekt de vastberaden man Leonhard Seppala op missie om een medicijn te halen voor een dodelijke epidemie. Dat doet hij samen met zijn sledehonden, waar Togo de leider van is. Togo is een bijzondere sledehond, een echte leider, die Leonhard helpt bij elke moeilijke situatie.

Togo is een Disney+ Original Film en daardoor exclusief te bekijken op de streamingdienst Disney+. In de hoofdrol spelen Julianne Nicholson en Willem Dafoe, bekend van onder andere de Spider Man film uit 2002.

Trailer Togo

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Togo

Togo

Bekijk Togo
Nieuwsberichten
Disney+ Original Film