FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

The Rain seizoen 2 vanaf 17 mei op Netflix

Het tweede seizoen van de Scandinavische serie The Rain zal vanaf 17 mei op Netflix te bekijken zijn. Netflix maakte de datum bekend samen met de lancering van de trailer.

The Rain gaat over vallende regen met een virus. Zodra je nat wordt van de regen, overlijd je aan het virus. In de eerste beelden van seizoen 2 is een jongeman te zien die aan het zuurstof ligt, geraakt is door de regen, maar de regen lijkt te weerstaan.

Het eerste seizoen, bestaande uit acht afleveringen, verscheen in mei 2018 op Netflix en was een groot succes. Het tweede seizoen zal ook bestaan uit acht afleveringen. In de serie wordt Deens gesproken, maar Nederlandse ondertiteling zal beschikbaar zijn.

Trailer

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement