FILM AANBIEDER Home Nieuws

The Lion King nu op Disney+

De Disney film van 2019, The Lion King, is nu te bekijken op Disney+. De film was halverwege juni te bekijken in de bioscoop en is na 8 maanden al te bekijken met het streaming abonnement.

Een nieuwsgierige Simba

The Lion King is een remake van het origineel uit 1994. In de film volg je Simba, een jonge leeuw die ooit het koninkrijk van zijn vader Mufasa zal overnemen. Simba is erg nieuwsgierig. Op een dag besluit hij op aanrader van zijn oom om naar een gevaarlijk gebied te gaan om te kijken hoe dat eruit ziet.

Als snel komt hij in een gevaarlijke situatie terecht, waarbij zijn vader hem moet redden. Tijdens deze reddingsoperatie overlijd Mufasa, maar Simba voelt zich daar erg schuldig voor. Hij besluit om niet terug te keren naar het koninkrijk, ondanks dat hij de kroonopvolger is. Hoe moet dat verder met het koninkrijk?

In de film hebben verschillende bekende Amerikaanse celebrities een rol als stem van een dier, waaronder Beyoncé en James Earl Jones.

Nu op Disney+

The Lion King is nu te bekijken op Disney+. Wanneer je nog geen abonnement hebt op Disney+, kan je via deze actielink een proefabonnement van 7 dagen afsluiten.

Trailer

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Met Black Friday in het vooruitzicht biedt SurfShark VPN momenteel een zeer uitzonderlijke aanbieding aan waarbij je o.a. 3 maanden gratis krijgt.

Wat? VPN? Wel, door SurfShark te gebruiken, kan je bijvoorbeeld ook Amerikaanse series op Netflix bekijken. Zeker eens het testen waard dus!