Het derde seizoen van de serie ‘The Leftovers’ is nu te zien met een Ziggo Movies & Series XL pakket. De HBO serie is geproduceerd door hetzelfde team dat de zes seizoenen van Lost heeft geproduceerd. Elke maandag wordt een nieuwe aflevering toegevoegd tot het aanbod van het Ziggo Movies & Series XL pakket.

The Leftovers speelt zich af in het Amerikaanse plaatsje Mapletown. In deze plaats is de afgelopen 3 jaar ruim 2% van de bevolking op mysterieuze wijze verdwenen. Veel dierbaren zijn plotseling verdwenen, van een baby op de achterbank in een auto tot een partner die nooit meer thuiskomt.

HBO series zijn in Nederland exclusief bij Ziggo te bekijken met een Movies & Series XL pakket. Als bestaande klant kan je dit pakket toevoegen aan je abonnement voor 11,95 euro per maand. Nieuwe klanten kunnen het pakket afsluiten bij een abonnement, soms met een leuke actie. Bekijk hier de mogelijkheden bij Ziggo.

Bekijk The Leftovers bij Ziggo

The Leftovers is een serie van HBO, dat gaat over mysterieuze verdwijningen in het Amerikaanse plaatsje Mapletown. De serie is in Nederland exclusief te zien bij Ziggo met een Ziggo Movies & Series XL pakket.

Bekijk bij Ziggo