The Good Docter seizoen 2 nu op Videoland

Seizoen 2 van The Good Doctor is nu te bekijken op Videoland. De eerste twee afleveringen staan nu op Videoland. Daarnaast komen toekomstige afleveringen vanaf nu elke zondag beschikbaar.

De Amerikaanse dramaserie gaat over Shaun Murphy, een jonge chirurg die van het platteland naar de stad verhuist. Hij gaat werken in een ziekenhuis, maar met zijn autistische stoornis komt hij maar moeilijk in contact met andere personen. Echter is hij een goede arts, doordat hij buitengewone medische gave heeft.

In seizoen 2 worden Shaun en Jared eropuit gestuurd om daklozen te behandelen. Jared staat op het punt in een ander ziekenhuis te beginnen en is op zijn hoede: een fout kan hem zijn goede referentie kosten. Shaun vermoedt dat de dakloze Harry een hersentumor heeft. Hij wil hem graag helpen, niet alleen op medisch vlak, maar ook privé.

In de dramaserie spelen bekende acteurs, waaronder Freddie Highmore (bekend van onder andere Charlie and the Chocolate Factory), Nicholas Gonzalez en Antonia Thomas.

The Good Docter seizoen 2 is nu te zien op Videoland. Nog geen Videoland? Neem dan een gratis proefabonnement via deze actielink voor 2 weken.

Dit bericht is gepubliceerd op 11-11-2018.

Tags:

The Good Doctor

The Good Doctor

The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuis serie, dat gaat over een autistische doktor die beschikt over buitengewone medische gaven.

De serie is exclusief te zien op Videoland.