FILM AANBIEDER Home Nieuws

SUSPECTS seizoen 2 vanaf 5 april op Videoland

Videoland heeft vandaag aangekondigd dat het tweede seizoen van de serie SUSPECTS op 5 april te zien zal zijn. Het hele seizoen zal direct te bekijken zijn.

SUSPECTS is vergelijkbaar met de serie Baantjer. In de serie volg je het team van de Criminele Inlichtingen van de Amsterdamse politie. Ze moeten lastige misdaadzaken oplossen. Net als in het vorige seizoen hebben Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher een rol als rechercheur in SUSPECTS.

Improvisatie

Een leuk feitje aan SUSPECTS is dat de serie veelal bestaat uit improvisatie van de acteurs. De acteurs bereiden zich voor met een basisscript, maar dialogen met de teksten die de acteurs moeten spreken bestaat niet. Hierdoor ontstaat een komische serie, waarbij de acteur echt aan het werk moet!

Seizoen direct volledig te bekijken

Het is opvallend dat Videoland ervoor heeft gekozen om SUSPECTS direct volledig beschikbaar te stellen. Van het eerste seizoen verscheen elke week een nieuwe aflevering, maar door het ontbreken van een cliffhanger hadden kijkers mogelijk geen trigger om een week later weer een aflevering te bekijken. Mogelijk veranderd dit in het tweede seizoen, doordat er gekozen is voor slechts drie misdaden in plaats van elke aflevering een misdaad.

Het tweede seizoen bestaat uit vijf afleveringen. Vanaf 5 april te zien op Videoland. Nog geen abonnement? Neem dan een gratis proefabonnement van twee weken via deze actie

Behind the scenes

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!