FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

Studenten met Apple Music abonnement krijgen Apple TV+ gratis

Studenten die een abonnement hebben op Apple Music krijgen vanaf 1 november gratis toegang tot Apple TV+. Dat werd vandaag bekend gemaakt door Hailee Steinfeld, actrice van de nieuwe Apple Original Serie Dickinson.

Studenten kunnen voor een speciaal tarief van € 4,99 euro per maand een abonnement van Apple Music afnemen. Hiervoor is een email adres nodig van de onderwijsinstelling ter verificatie. Naast Apple Music krijgen studenten hier dus ook Apple TV+ voor.

Apple TV+ zal vanaf 1 november beschikbaar zijn. Met de nieuwe streaming dienst is het mogelijk om film en series te streamen, waaronder vele Apple Original Series waar Apple afgelopen jaar aan heeft gewerkt.

Voor reguliere consumenten zal de prijs van Apple TV+ € 4,99 per maand zijn.

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement