De prijs van een Streamz abonnement

streamz logo

De kosten van een gewoon Streamz-abonnement bedragen € 11,95 per maand. Telenet-kijkers krijgen ook zevendaagse retrospectieve televisie. Voor Wolverine die meer van de nieuwste blockbuster- en filmklassiekers wil kijken (ongeveer 300 extra nummers per jaar), is er Streamz +. Vanaf half september worden ook oudere topfilms vertoond zoals The Next Level, Harriet en Les Misérables…

AbonnementPrijs
Streamz€11,95
Streamz+€19,95
Telenet Streamz + 7 dagen Terugkijk TV€11,95

Internationale content wordt niet vergeten, want Streamz heeft afspraken met HBO, Universal, CBS, Viacom en anderen om programma’s aan te bieden zoals de enorme hits Game of Thrones en Tsjernobyl of als we het over de serie willen hebben die nog in productie is Westworld of The Third Day.De nieuwe titels zullen tegelijk met de Amerikaanse première beschikbaar zijn voor Vlaamse kijkers. De komende maanden kunnen we Bat woman, Love Life (met Anna Kendrick), The Third Day en The Undoing (van de makers van Big Little Lies, vanaf eind oktober) verwachten. Een aantal andere internationale studio’s zoals Universal, Sony en ViacomCBS (Showtime) zullen ook op Streamz te zien zijn.

De 421.000 on-demand abonnees van Telenet zullen toegang krijgen tot Streamz en Streamz+, wat aantoont dat de nieuwe entiteit de facto een solide abonnementsbasis heeft. De premium service kost € 19,95 per maand.
Met Streamz kun je de eerste 14 dagen gratis blijven kijken. Met geen enkele formule worden advertenties weergegeven.