FILM AANBIEDER Nieuws Releases
HBO bij Ziggo

Streamingdienst HBO Max in mei 2020 live

WarnerMedia heeft vandaag nieuwe details bekend gemaakt over de streamingdienst die het bedrijf aan het opzetten is. De streamingdienst zal de naam HBO Max krijgen en zal in mei 2020 in de Verenigde Staten starten.

Op HBO Max is het mogelijk om alle films en series van WarnerMedia te kijken. De merken die onder WarnerMedia vallen zijn Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, CNN en HBO. Het bedrijf gaat naast bestaande content ook exclusieve content produceren.

WarnerMedia heeft als doel om wereldwijd beschikbaar te zijn, vergelijkbaar met Netflix. Het is momenteel echter nog niet duidelijk of Nederland ook vanaf mei 2020 naar HBO Max kan kijken of dat dit langer zal duren.

De streamingdienst gaat in Amerika $14,99 dollar kosten, wat vrij prijzig is in vergelijking met andere streaming aanbieders. Het aanbod zal voornamelijk een concurrentie worden voor Netflix.

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement