Weemoedt

(2013)

Videoland
Weemoedt
Te bekijken op:

Weemoedt is een Nederlandstalige drama serie, exclusief voor abonnees van Videoland. De serie is gebaseerd op het boek Weemoedt, dat werd uitgebracht in 2015.

Het verhaal

In de serie volg je talent manager Job Weemoedt. Job is een succesvolle talent manager in Amsterdam. Hij begeleidt zijn artiesten en presentatoren, die hij met weinig moeite in de entertainmentwereld kan laten schitteren. Job weet precies waar de valkuilen en verleidingen zitten bij zijn talenten en beschermt ze hiervoor. Daarnaast zorgt Job dat zijn talenten niet op een negatieve manier in de media verschijnen.

Op een dag veranderd het mooie leven van Job. Zijn grote liefde heeft hem verlaten en heeft en gaat ervandoor met een andere vrouw. Job zijn wereld stort in elkaar en hij besluit om te verhuizen naar Frankrijk, om daar in een vervallen huisje te wonen. Hij heeft het ontzettend moeilijk met het verwerken dat zijn partner bij hem weg is. Er is bijna geen moment dat hij niet terug denkt aan zijn grote liefde en de dampende seks die hij met zijn ex-vrouw had.

Acteurs

Weemoedt is ontstaan uit het boek Weemoedt, geschreven door Thijs Römer. Voor deze serie heeft Thijs de hoofdrol op zich genomen, Job Weemoedt wordt gespeeld door Thijs Römer.

Andere rollen worden door de volgende acteurs verzorgd:

  • Laura de Boer (Fré)
  • Eva Duijvestein (Juliet Trispel)
  • Isis Cabolet (Chava Poons)
  • Werner Kolf (Ronnie Macintosh)
  • Frédérique Spigt (Sjaan de Vries)

Weemoedt kijken

Weemoedt is te bekijken bij Videoland. Wanneer je nog geen videoland hebt, is het mogelijk om een gratis proefabonnement te nemen.

Trailer

Laatste films

Turning Red - Pixar - Disney+

Turning Red

Turning Red (NL: Over de Rooie), de nieuwste familiefilm van […]

Vaiana

Vaiana, in het Engels bekend als Moana, is een geanimeerde […]

Us Again

Us Again is een korte Amerikaanse 3D computergeanimeerde film. De […]