The Blacklist

(2013)

Netflix Videoland
The Blacklist
Te bekijken op:

The Blacklist is een Amerikaanse misdaadserie dat gaat over Raymond Reddington, de meest gezochte crimineel van Amerika. The Blacklist is een misdaad serie en is te bekijken op Videoland en Netflix.

Verhaallijn

Raymond was 20 jaar geleden nog een overheidsmedewerker, tot hij besloot om een ander pad te bewandelen. Ondertussen wordt hij de Concierge of Crime genoemd, een handelaar die alles en iedereen met elkaar verbindt. Zelf wordt hij echter nooit gepakt. Raymond Reddington wordt ook wel Red genoemd.

Op een dag genoeg Raymond er genoeg van. Hij is de meest gezochte crimineel van Amerika, maar in Amerika lopen veel meer criminelen rond die veel gevaarlijker zijn dan de FBI denkt. Red heeft een lijst samengesteld van deze criminelen. Niemand van de FBI en CIA kent deze criminelen, alleen Red kent ze.

Red besluit zich aan te geven bij de FBI. Hij wordt naar het postkantoor gebracht, een geheime locatie van de FBI. Daar wil de FBI hem ondervragen, maar Red geeft aan dat hij alleen wil samenwerken met Elizabeth “Liz” Keen. Liz is een net afgestudeerde profiler van de FBI. Ze heeft een huwelijk met Tom Keen, waar Red veel over weet.

Red laat Liz door heel Amerika rennen om de grote criminelen op te rollen. Al snel blijkt dat Red daarbij ook een eigen agenda heeft.

Acteurs

In The Blacklist wordt Red gespeeld door James Spader. Liz wordt gespeeld door Megan Boone. Andere acteurs die spelen in de serie zijn Ryan Eggold, Harry Lennix en Diego Klattenhoff. De serie is geregisseerd door Joe Carnahan.

The Blacklist kijken

In totaal zijn er negen seizoenen van The Blacklist geproduceerd. Deze zijn te bekijken op Netflix en Videoland. Een aflevering duurt ongeveer 45 minuten.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]