Ted Lasso

Ted Lasso
Te bekijken op:

De afgelopen jaren is de tv-serie Ted Lasso steeds populairder geworden. De show volgt de avonturen van Ted Lasso, een Amerikaanse voetbalcoach die naar Engeland wordt gestuurd om een professioneel voetbalteam te coachen. Hoewel hij geen ervaring heeft met het spelletje en geen idee heeft van de Britse voetbalcultuur, blijkt Ted toch een geweldige coach te zijn dankzij zijn positieve houding en zijn vermogen om mensen te inspireren.

De serie begint wanneer Rebecca Welton, de eigenaresse van het voetbalteam AFC Richmond, besluit om haar ex-man te wreken door een onervaren coach aan te stellen om het team te leiden. Ze kiest Ted Lasso, een coach uit de Amerikaanse college-voetbalcompetitie, om de taak op zich te nemen. Hoewel de spelers en de fans van het team sceptisch zijn over Teds aanstelling, blijkt hij al snel zijn waarde te bewijzen.

Ted is een vriendelijke en oprechte man die altijd positief blijft, ondanks de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd. Hij heeft een uniek vermogen om mensen te verbinden en te motiveren, en dit blijkt tijdens de wedstrijden duidelijk. Ondanks de scepsis van de fans en de media, blijft Ted doorgaan en hij slaagt er uiteindelijk in om het team te helpen omhoog te klimmen in de competitie.

Naast het coachen van het voetbalteam, volgt de serie ook Teds persoonlijke leven. Hij heeft een hechte band met zijn assistent Coach Beard en de twee mannen worden al snel goede vrienden. We zien ook hoe Ted worstelt met het feit dat hij zijn vrouw en zoon in de Verenigde Staten heeft achtergelaten om naar Engeland te verhuizen.

Ted Lasso Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]