Tarzan en Jane

(2017)

Kinderseries Netflix

Tarzan en Jane is een kinderserie op Netflix. De serie gaat over Tarzan, die als baby in een vliegtuig zat dat is neergestort in de jungle. Hij is de enige die de ramp overleeft en wordt gevonden door de gorilla Kala.

Het verhaal

Kala brengt Tarzan naar de mensen stam die woont in de jungle. Van de stam krijgt Tarzan een speciaal medicijn, waardoor hij geneest van de vliegramp. Daarnaast krijgt hij hierdoor dierlijke superkrachten. De stam besluit om Tarzan terug te geven aan Kala, zodat deze aap het kind kan opvoeden in de jungle.

Tarzan groeit op bij de gorilla’s en beschermt de dieren in de jungle tegen stropers en andere gevaren. Doordat hij dit doet, hebben de stropers weinig vangst meer in de jungle, waardoor de stropers besluiten om te gaan jagen op Tarzan.

Tarzan ontmoet in de jungle Jane, de dochter van Dr. Porter. Jane is mee met haar vader en is eigenwijs, want ze gaat alleen de jungle in. Op een moment wordt ze aangevallen door een panter. Gelukkig red Tarzan haar, waarna ze bevriend raken en door de jungle slingeren.

Tarzan gaat met Jane mee naar de stad, waar hij zich zal moeten aanpassen aan het mensenleven. Hoe zal dat hem bevallen?

Kinderserie

Tarzan en Jane is een tekenfilm serie. De serie is kindvriendelijk en is in het Nederlands te bekijken. De adviesleeftijd dat de serie met zich meebrengt is 6 jaar of ouder.

Laatste films

Turning Red - Pixar - Disney+

Turning Red

Turning Red (NL: Over de Rooie), de nieuwste familiefilm van […]

Vaiana

Vaiana, in het Engels bekend als Moana, is een geanimeerde […]

Us Again

Us Again is een korte Amerikaanse 3D computergeanimeerde film. De […]