SUSPECTS

(2007)

Videoland Videoland Originals
SUSPECTS
Te bekijken op:

SUSPECTS is een Nederlandse misdaadserie, die sinds 12 maart exclusief te zien is bij Videoland. Deze Videoland Original serie is gebaseerd op de Britse serie met de gelijknamige titel.

Opmerkelijk aan deze serie is dat de productie op een zeer creatieve manier is verlopen. De serie is geproduceerd aan de hand van een scene lijst, waardoor de hoofdrolspelers van de serie aangewezen waren op hun improvisatietalent.

Het verhaal

SUSPECTS is een misdaadserie, wat zich afspeelt in Amsterdam. De Criminele Inlichtingendienst van de politie probeert moeilijke en eigentijdse misdaden op te lossen. De misdaden variëren van moord tot de misbruik van drugs.

Het is de taak van de Criminele Inlichtingendienst om deze misdaden op te lossen. Elke aflevering wordt er een misdaad geprobeerd op te lossen. De afleveringen zijn hierdoor los van elkaar te bekijken.

Acteurs

De hoofdrollen van de serie worden vervuld door Jeroen Spitzenberger, Carly Wijs en Britte Lagcher. Daarnaast bevat elke aflevering gastacteurs, die betrokken zijn bij de misdaad of slachtoffer zijn. Deze gastrollen worden vervuld door bekende Nederlanders, waaronder Georgina Verbaan, Victor Reinier en Martijn Fischer.

SUSPECTS kijken

Het eerste seizoen van SUSPECTS bestaat uit 8 afleveringen. Sinds 12 maart komen elke zondag twee afleveringen beschikbaar. Videoland is de eerste twee weken gratis te proberen.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]