Soof: De Serie

(2018)

Videoland
Soof de Serie
Te bekijken op:

Na twee succesvolle bioscoopfilms van Soof, heeft RTL besloten om het verhaal van Soof verder te vertellen middels een serie. Soof is een Nederlandstalige serie, gebaseerd op de film American Beauty.

Het verhaal

Soof is getrouwd geweest met Kasper, een financieel jurist. Voorheen was Kasper de inkomstenwinner van het gezin, tot Soof besloot om een onderneming te starten waarbij ze gaat koken. Soof heeft veel passie voor koken en doet het met plezier, terwijl Kasper ondertussen voor de kinderen zorgt.

De relatie gaat echter uit, Kasper gaat op zichzelf wonen en Soof blijft op de huidige locatie wonen. Op een dag wordt de woning van Kasper onbewoonbaar verklaard, waarna hij bij Soof komt inwonen. Echter werkt dit totaal niet, omdat beide ondertussen bezig zijn met een nieuwe relatie.

Soof is daarnaast bezig om haar eigen restaurant te openen, ‘De Kooksoof’. Gaat het lukken om hier een succesvolle onderneming van te maken? En hoe loopt het af tussen haar en Kasper?

Acteurs

De hoofdrol van de serie, Soof, wordt gespeeld door Lies Visschedijk. In het verleden heeft Lies onder andere een rol gehad in de Gooische Vrouwen serie. Daarnaast hebben Fedja van Huêt (Kasper) en Dan Karaty (Jim) een rol in de serie.

Soof: Een Nieuw Begin kijken

Soof: Een nieuw begin is exclusief te bekijken bij Videoland. Wanneer je nog geen videoland hebt, is het mogelijk om een gratis proefabonnement te nemen.

Trailer

Laatste films

Turning Red - Pixar - Disney+

Turning Red

Turning Red (NL: Over de Rooie), de nieuwste familiefilm van […]

Vaiana

Vaiana, in het Engels bekend als Moana, is een geanimeerde […]

Us Again

Us Again is een korte Amerikaanse 3D computergeanimeerde film. De […]