Revenge

(2011)

Disney+
Revenge
Te bekijken op:

Verhaal

“Revenge” is een meeslepende serie die het verhaal vertelt van Emily Thorne, een rol gespeeld door Emily VanCamp. Emily is een nieuwe bewoonster van The Hamptons, een rijke en exclusieve buurt. Maar achter deze nieuwe identiteit schuilt een vrouw met een verleden. Emily was ooit Amanda Clarke, de dochter van een man die valselijk beschuldigd werd van een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Nu is ze terug om wraak te nemen op de mensen die haar leven hebben verwoest.

De serie begint met Emily die zich in de Hamptons vestigt, naast de familie Grayson, die een centrale rol speelde in het verraad aan haar vader. Emily begint haar wraakplan door zich te mengen met de Graysons en hun vrienden, terwijl ze haar ware identiteit en intenties verborgen houdt.

Elke aflevering brengt Emily een stap dichter bij haar ultieme doel, maar de weg naar wraak is nooit eenvoudig. Er zijn talloze obstakels, verrassingen en onverwachte wendingen die Emily’s plannen in de war schoppen.

Ik heb de serie zelf gezien en het is een boeiend verhaal vol spanning, verraad en geheimen. Het beste van alles is dat je de serie kunt bekijken op Disney+.

Cast

  • Emily VanCamp als Emily Thorne/Amanda Clarke
  • Madeleine Stowe als Victoria Grayson
  • Gabriel Mann als Nolan Ross
  • Nick Wechsler als Jack Porter
  • Josh Bowman als Daniel Grayson

Deze acteurs brengen hun personages tot leven met overtuigende en gedenkwaardige optredens. Emily VanCamp schittert als de wraakzuchtige Emily Thorne, terwijl Madeleine Stowe een formidabele tegenstander is als Victoria Grayson.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]