Orange is the New Black

(2013)

Netflix Netflix Originals
Te bekijken op:

Orange is the New Black is momenteel de populairste serie dat op Netflix te zien is. De serie gaat over een vrouwengevangenis, waar Piper Chapman terecht komt nadat ze haar lesbische vriendin Alex Vause heeft geholpen met het smokkelen van geld wat verdiend is met drugs.

Verhaal

Wanneer Piper Chapman veroordeeld wordt, is ze net verloofd met een man. Ze heeft Alex Vause al een tijd niet gezien en is ondertussen hetero geworden. Zodra ze de vrouwengevangenis in komt ontmoet ze daar Alex Vause opnieuw.

In het begin probeert ze Alex te negeren, omdat ze verwacht dat Alex haar heeft verraden, maar al snel komt er toch contact. Piper begint Alex te vertrouwen en begint langzamerhand weer gevoelens te krijgen voor Alex.

De serie is zowel leuk voor mannen als vrouwen. In de serie zie je hoe het leven is in een vrouwengevangenis, een totaal ander leven dan Piper Chapman gewend is met haar luxe leventje in New-York.

Orange is the New Black kijken

Netflix heeft meerdere seizoenen gemaakt van de serie Orange is the New Black. Orange is the New Black is te bekijken op Netflix. Daarnaast heeft Netflix DVD’s uitgebracht van de serie, die te koop zijn bij Bol.com.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]