Narcos

(2015)

Netflix Netflix Originals
Te bekijken op:

Narcos is een serie dat gaat over het Colombiaanse drugskartel in Colombia, ook wel bekend onder het Medellínkartel. In de serie volg je Pablo, de leider van de bende. De serie is Spaans en Engels gesproken, afhankelijk van de situatie in het verhaal. Nederlandse ondertiteling is beschikbaar.

Verhaal

Pablo ontmoet de Chileense drugsproducent Cockroach. Hij heeft een cocaine plantage, wat hij graag wil verkopen. Pablo ziet wel handel in cocaine, en begint dit te verbouwen in Colombia. Vervolgens smokkelt hij de drugs van Colombia naar Miami.

In het begin wordt de cocaine per vrachtwagen naar Amerika gesmokkeld, maar later wordt de hoeveelheid zoveel dat hij dit met Privé vliegtuigen vervoerd. Pablo heeft ondertussen veel van de lokale bevolking voor hem werken, waardoor de economie van Colombia verbeterd. Pablo is een held in het land en krijgt steeds meer macht in het land.

In Miami verslechtert ondertussen de situatie. Veel jongeren zijn verslaafd aan de cocaine, wat ervoor zorgt dat de criminaliteit in de stad toeneemt. DEA agent Steve Murphy is vanuit Amerika naar Bogota gestuurd om te onderzoeken wie de leider is van het drugskartel in Colombia.

Acteurs

De rol van Pablo Escobar wordt gespeeld door Wagner Moura, een Braziliaanse acteur. De rol van Steve Murphy, de Amerikaanse agent, wordt gespeeld door Boyd Holbrook. Andere acteurs in de serie zijn Pedro Pascal, Paulina Gaitan en Juan Murcia.

Narcos kijken

Narcos is te zien op Netflix. Elke aflevering duurt ongeveer 50 minuten. De serie is bedoeld voor personen ouder dan 16 jaar en bevat beelden van geweld, sex en grof taalgebruik.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]