Lang Leve Koning Julien

(2014)

Kinderseries Netflix

De populaire film reeks van Madagascar ging over een leeuw, zebra, nijlpaard en giraffe die ontsnapte uit de dierentuin van New York. Deze dieren kwamen terecht op het eiland Madagascar, waar ze kennis maakte met de dieren die op het eiland leven. Op Madgascar leven onder andere de lemuren, die onder leiding staan van Koning Julien.

Na een succesvolle serie over de pinguins die leefde op Madagascar, is het nu de beurt aan Koning Julien. Netflix heeft in samenwerking met producent DreamWorks een eigen serie geproduceerd over de lemuren, genaamd Lang Leve Koning Julien!

Verhaal

Lang Leve Koning Julien is een serie dat speciaal gemaakt is voor kinderen. Koning Julien doet afstand van de troon, nadat hij te horen krijgt dat de koning nog maar 48 uur te leven heeft. Hij geeft de macht over aan Julien XIII, die op dat moment nog niet weet dat hij daardoor nog maar 48 uur te leven heeft.

Koning Julien XIII wil direct een groot feest, waarbij gedanst mag worden en harde muziek aanwezig is. De nieuwe koning wil het koninkrijk heel anders gaan regeren, maar heeft daarbij nog niet een goed beeld van de gevaren die dreigen… Gaat het de nieuwe Koning Julien lukken om zijn koninkrijk te beschermen tegen het gevaar op het eiland?

Kinderserie

Lang Leve Koning Julien is een kinderserie dat Netflix in samenwerking met DreamWorks heeft geproduceerd. De serie kan zowel Engels als Nederlands gesproken worden bekeken. De serie is hierdoor erg goed te volgen voor kinderen!

Trailer

Laatste films

Turning Red - Pixar - Disney+

Turning Red

Turning Red (NL: Over de Rooie), de nieuwste familiefilm van […]

Vaiana

Vaiana, in het Engels bekend als Moana, is een geanimeerde […]

Us Again

Us Again is een korte Amerikaanse 3D computergeanimeerde film. De […]