House of Cards

(2013)

Netflix
Te bekijken op:

House of Cards is exclusief voor Netflix geproduceerd. In de serie volg je de politicus Francis “Frank” Underwood. Van House of Cards zijn vier seizoenen beschikbaar. Het vijfde seizoen is momenteel in productie.

Verhaallijn

House of Cards is een goed voorbeeld van hoe situaties in de politiek verlopen. De politicus Underwood werd belooft dat hij Minister van Buitenlandse Zaken zou worden wanneer hij de nieuwe president zou steunen. Echter wordt hij na de verkiezingen gepasseerd door de nieuwe minister president.

Underwood besluit zijn eigen plan te trekken. Hij wordt de Whip van de regeringsfractie in het Huis van Afgevaardigden.

Underwood is strijdig en ontevreden dat hij niet de minister van Buitenlandse Zaken is geworden. Hij besluit daarom het de nieuwe minister erg moeilijk te maken. Hij komt in contact met een jonge journalist, Zoe Barnes. Underwood lekt informatie uit het Witte Huis aan Zoe, die daardoor veel publiciteit krijgt en een bekende journalist wordt.

Acteurs

In House of Cards wordt Frank Underwood gespeeld door Kevin Spacey. Robin Wright speelt Claire, de vrouw van Frank. De journalist Zoe wordt gespeeld door Kate Mara.

Andere acteurs die in de serie spelen, zijn Nathan Darrow, Coley Stoll en Michael Kelly.

Seizoenen

In totaal zijn er 6 seizoenen beschikbaar van House of Cards op Netflix. Iedere seizoen bevat ongeveer 13 afleveringen, die per stuk ongeveer 50 minuten duren. Het genre van de serie is drama en triller.

Sinds seizoen 2 wordt House of Cards ook aangeboden in 4K kwaliteit. Seizoen 1 is alleen te bekijken in 1080p (full HD) kwaliteit.

House of Cards kijken

Heb je zin om House of Cards te kijken? Neem dan een abonnement op Netflix en begin direct met het kijken naar seizoen 1 tot 6.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]