De Avonturen van de Gelaarsde Kat

(2015)

Kinderseries Netflix
Avonturen van de gelaarsde kat

Op Netflix zijn verschillende kinderseries te zien, waaronder een serie over de gelaarsde kat. De gelaarsde kat is bekend geworden in de films van Shrek, waarna een film gemaakt werd die volledig in het teken stond van de Gelaarsde Kat. Een samenwerking met Dreamworks zorgt ervoor dat een serie over de gelaarsde kat exclusief is te zien bij Netflix!

Het verhaal

De gelaarsde kat is voor niemand bang. Hij beschermt de stad tegen het kwade, waardoor hij Dulcinea heeft ontmoet. Ze was onderweg naar de dievenmarkt, om zeide te kopen, maar werd aangevallen. Gelukkig werd ze gered door de gelaarsde kat en kon ze uiteindelijk zijde kopen. De gelaarsde kat helpt haar vervolgens met het kopen van zijde, waarna ze vertrekt.

De gelaarsde kat is nieuwsgierig waar ze naartoe gaat en achtervolgt haar. Eenmaal aangekomen op een plek, vertrektDulcinea met een speciale spreuk naar de geheime plek San Lorenzo. Dit is een speciale, geheime wereld waar veel weeskinderen wonen. Deze speciale wereld is opgezet om deze weeskinderen te beschermen. Per ongeluk heft de gelaarsde kat de toverspreuk op, waardoor deze geheime wereld weer zichtbaar wordt voor de buitenwereld. Hierdoor is de veiligheid van de weeskinderen in het geding. Hoe gaat de gelaarsde kat dat probleem oplossen?

Kinderserie

De Avonturen van de Gelaarsde Kat is een serie voor kinderen ouder dan 6 jaar. De gelaarsde kat vecht soms tegen zijn tegenstanders, waardoor er lichte vorm van geweld in de serie zichtbaar is. De serie kan Nederlands gesproken worden bekeken, waardoor het een zeer geschikte serie is voor kinderen.

Trailer

Laatste films

Turning Red - Pixar - Disney+

Turning Red

Turning Red (NL: Over de Rooie), de nieuwste familiefilm van […]

Vaiana

Vaiana, in het Engels bekend als Moana, is een geanimeerde […]

Us Again

Us Again is een korte Amerikaanse 3D computergeanimeerde film. De […]