Anne met een E

(2017)

Netflix Netflix Originals
Te bekijken op:

Anne met een E vertelt het verhaal van weesmeisje Anne. De serie is een verfilming van de bekende boekenreeks over Anne. De serie speelt zich af in 1908.

Verhaal

Anne met een E is een serie over een weesmeisje Anne Shirley dat terecht komt bij de broer en zus Cuthbert. De broer en zus Cuthbert wonen op een boerderij in Green Gables en wilden een jongen adopteren op hun te helpen met klusjes, omdat ze beide ouder worden en niet alles meer zelf lukt. Door een miscommunicatie is er een meisje, Anne, naar hun toegekomen in plaats van een jongen.

De broer en zus zitten met hun handen in hun haar wat ze met Anne moeten. Anne praat veel, heeft een rijke fantasie, maar is ook beschadigd door het verleden. Daarnaast ziet ze er dun uit en heeft ze rood haar. Vooral dat laatste zit haar erg dwars. Anne wil graag in Green Gables blijven, maar dan moet ze zich eerst bewijzen.

Acteurs

De rol van Anne wordt gespeeld door actrice Amybeth McNulty. Amybeth is een jonge Ierse actrice die geboren is in 2001. Broer en zus worden gespeeld door Geraldine James en R.H. Thomson.

Anne met een E kijken

Netflix heeft opdracht gegeven voor de productie van Anne met een E, waardoor de serie exclusief te zien op Netflix. In het Engels is de serie bekend als Anne with an E.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]