FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

Seizoen 2 van Mocro Maffia start aankomende vrijdag bij Videoland

Vanaf aankomende vrijdag start Mocro Maffia bij Videoland. Dat is een paar weken eerder dan de oorspronkelijke datum in april. Reden voor een vervroegde release is omdat veel mensen op dit moment thuis zitten vanwege het corona virus.

RTL: “Om onze fans in deze gekke tijd tegemoet te komen, hebben we er met zijn allen alles aan gedaan om dit mogelijk te maken”. De actie is vergelijkbaar met de actie van Disney+ om Frozen 2 eerder beschikbaar te stellen.

Het seizoen zal niet direct volledig te zien zijn, maar je hoeft ook niet een week te wachten tot een nieuwe aflevering beschikbaar is. Elke dag zal Videoland een nieuwe aflevering plaatsen. Totaal zal het tweede seizoen uit acht afleveringen bestaan, net als het eerste seizoen dat in 2018 verscheen.

Lees ook:  Zwarte Tulp ook als DVD te koop

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen.

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Mocro Maffia

Mocro Maffia

Bekijk Mocro Maffia
Videoland Original Serie