FILM AANBIEDER Home Nieuws

Pixar film Onward vanaf 3 april op Disney+ in Amerika

Vanaf 3 april zal de Pixar film te zien zijn op Disney+ in Amerika. De film zou eigenlijk sinds begin deze maand in de bioscoop beschikbaar komen, maar vanwege COVID-19 heeft Pixar besloten om de film vanaf vandaag on demand beschikbaar te brengen en vanaf 3 april op Disney+.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de film ook in Nederland te streamen zal zijn, mogelijk wordt dat later in april bekend gemaakt.

Onward vertelt het verhaal van twee jonge elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is.

Exclusief op Disney+

Onward zal exclusief te streamen zijn via Disney+. Disney+ is een streamingdienst van Disney waarmee je voor slechts 6,99 euro per maand films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic kan streamen.

Heb je nog geen Disney+? Dan kan je een gratis proefabonnement van 7 dagen afsluiten.

Trailer Onward

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Onward

Onward

Bekijk Onward
Pixar film