FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Pixar film Onward vanaf 3 april op Disney+

Vanaf 3 april zal de Pixar film te zien zijn op Disney+. De film zou eigenlijk sinds begin deze maand in de bioscoop beschikbaar komen, maar vanwege COVID-19 heeft Pixar besloten om de film vanaf vandaag on demand beschikbaar te brengen en vanaf 3 april op Disney+.

Onward vertelt het verhaal van twee jonge elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is.

Exclusief op Disney+

Onward zal exclusief te streamen zijn via Disney+. Disney+ is een streamingdienst van Disney waarmee je voor slechts 6,99 euro per maand films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic kan streamen.

Heb je nog geen Disney+? Dan kan je een gratis proefabonnement van 7 dagen afsluiten.

Trailer Onward

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Onward

Onward

Bekijk Onward
Pixar film

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement