FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Peaky Blinders seizoen 5 vanaf 4 oktober op Netflix

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders is vanaf 4 oktober te bekijken. Netflix heeft de aankondiging van de releasedatum bekend gemaakt met het publiceren van de trailer.

De serie speelt zich af in het begin van 1900, in de Britse stad Birmingham. Daar leeft een beruchte benden dat geleid wordt door Tommy.

Seizoen 5 speelt zich af in 1929, waar de Shelbys worstelen met de beurscrash van 1929. In dezelfde tijd heeft Tommy het lastig door de confrontatie met nieuwe bedreigingen van zijn macht door jongere familieleden en fascistische rivalen.

Vanaf 4 oktober is Peaky Blinders te bekijken op Netflix. De eerste vier seizoenen zijn nu al te bekijken op Netflix. In de serie komt geweld en groftaal gebruik voor, waardoor de minimale kijkers leeftijd 16 jaar en ouder is.

Trailer Peaky Blinders

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Peaky Blinders

Peaky Blinders

Bekijk Peaky Blinders
Nieuwsberichten
Netflix Original Serie