Opnames House of Cards seizoen 6 hervat

Netflix zal bij nader inzien toch de opnames van het zesde seizoen van House of Cards afronden. De opnames zijn verder gegaan zonder Kevin Spacey, die onlangs in opspraak kwam na verhalen over sexuele intimidatie.

House of Cards is een serie dat gaat over de Amerikaanse politiek, warbij je als kijker de gebeurtenissen van de Amerikaanse president en zijn vrouw volgt. Je krijgt als kijker inzage in de vele politieke spelletjes die spelen rondom het witte huis.

In het zesde seizoen van House of Cards zal Kevin Spacey niet meer te zien zijn. Kevin had de rol van de Amerikaanse president, die waarschijnlijk in het zesde seizoen overleden is. De focus van het zesde seizoen zal liggen op de vrouw van de president, Claire Underwood, gespeeld door actrice Robin Wright.

House of Cards is een van Netflix populairste series en is een van de series waarmee Netflix is groot geworden. Volgens de content directeur van Netflix, Ted Sarandos, zal het zesde seizoen van House of Cards een waardige afsluiter worden van de serie reeks. Wanneer het laatste seizoen van de serie zal verschijnen, is nog niet bekend.

Dit bericht is gepubliceerd op 4-12-2017.

Tags:

House of Cards

House of Cards

House of Cards is een serie bij Netflix.

Lees hier meer over House of Cards of bekijk de serie exclusief bij Netflix!