FILM AANBIEDER Nieuws

Nieuwe serie Run vanaf 12 april bij HBO

Vanaf 12 april zal de serie Run te zien zijn bij HBO. De serie is een komische triller, met in de hoofdrol Domhnall Gleeson en Emmy winnaar Merritt Wever.

Run volgt een vrouw wiens alledaagse leven ondersteboven wordt gegooid wanneer ze een sms ontvangt van haar universiteitsliefde. Ze wordt uitgenodigd om alles te laten vallen en hem te ontmoeten in New York om het pact dat ze 17 jaar eerder hebben gesloten te vervullen.

Vandaag verscheen de eerste teaser van de serie, waaruit duidelijk wordt dat het weer een spannende serie wordt uit het productiehuis van HBO.

HBO in Nederland

In Nederland zijn de series van HBO exclusief te zien bij Ziggo voor klanten met een Movies & Series XL abonnement. De release van HBO series is altijd dezelfde dag bij Ziggo. Lees hier meer over het Movies & Series XL pakket.

Run teaser

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!