FILM AANBIEDER Home Nieuws

Nieuwe serie Baantjer start 30 december bij Videoland

Vanaf 30 december zal de serie Baantjer: Het Begin starten bij Videoland. De serie zal het verhaal opvolgen waarde bioscoopfilm van afgelopen jaar is gestopt.

In de serie ga je terug naar het jaar 1980, een tijd waarin grote maatschappelijke veranderingen plaats vinden. Rechercheur Jurre de Cock start op bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Dankzij zijn partner Tonnie Montijn wordt hij wegwijs in de stad.

Er is grote criminaliteit in Amsterdam, onder andere door een grote hoeveelheid wapens in de stad. En een corrupt Bureau Warmoesstraat helpt daar niet bepaald aan mee…

Vanaf 30 december begint Baantjer: Het Begin op Videoland. Vanaf deze datum zal elke week een nieuwe aflevering te zien zijn op Videoland. De film van Baantjer, welke afgelopen jaar in de bioscoop vertoond werd, is nu al te bekijken op Videoland.

Bekijk hieronder alvast de trailer van de serie!

Trailer

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Baantjer

Baantjer

Nieuwsberichten
Videoland Original Serie