FILM AANBIEDER Nieuws

Lost in Space

Lost in Space is een Netflix Original serie, dat zich afspeelt in de ruimte. De sci-fi serie is gebaseerd op de serie uit de jaren 60, maar dan in een nieuw modern verhaal. De opnames van de serie vonden plaats in de Canadese plaatsen Vancouver en British Columbia.

Verhaal

De familie Robinson wordt op missie gestuurd naar de ruimte, waar ze onderzoek gaan doen. Tijdens de reis komt het ruimteschip echter in een ruimtestof storm, waarbij het ruimteschip crasht op een onbekende planeet.
De planeet is meerdere lichtjaren verwijderd van hun bestemming en daarnaast is de weg naar aarde niet meer vindbaar. Echter is de familie niet alleen op de planeet, want er leven ook aliens en andere wezens. Kan de familie Robinson deze wezens vertrouwen? En gaat het lukken om te overleven op de onbekende planeet?

Seizoenen

Netflix heeft 1 seizoen gemaakt van de serie Lost in Space. De serie is gebaseerd op de serie van de jaren 60, waarvan totaal drie seizoenen zijn gemaakt. Er is daarom grote kans dat bij een succes van het eerste seizoen een tweede serie gemaakt zal worden.

Lost in Space kijken

Lost is Space is exclusief te bekijken op Netflix vanaf 13 april. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen.

Details

  • Bekijk Lost in Space
  • Aantal seizoenen: 1 (Seizoen 2 in productie)
  • Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
  • Producent: Legendary Television

Trailer