Netflix opzeggen

Netflix opzeggen is niet lastig en kan op ieder moment. Wanneer je een Netflix abonnement opzegt, wordt automatisch opgezegd tot het einde van de periode waarvoor je hebt betaald. In dit artikel wordt duidelijk hoe je jouw Netflix abonnement kan opzeggen.

Opzeggen

Het opzeggen van Netflix is vrij gemakkelijk. Ga naar de website van Netflix en login. Ga vervolgens naar “Mijn account” en kies voor de optie “Lidmaatschap opzeggen”. Zie je deze optie er niet tussen staan, dan kan het zijn dat je niet de beheerder van het account bent. Alleen de beheerder van het account kan de opzegging uitvoeren. In dat geval is het misschien gemakkelijker én veiliger om de opzegging van je account door 123opzeggen te laten doen. Dan ben je meteen zeker dat het goed gedaan is!

Lees verder als je het toch liever zelf wenst te doen. Je krijgt nu de vraag of je zeker weet of je het abonnement wil opzeggen. Daarbij staat ook de datum tot wanneer je gebruik kan maken van het huidige abonnement. Druk op de knop “Opzegging voltooien” om je account op te zeggen.

netflix-opzeggen
Netflix opzeggen kan in het account van de beheerder.

Je zal per email nog een bericht ontvangen, met daarin de bevestiging om je lidmaatschap op te zeggen.

Handig om te weten

Je kan het abonnement op ieder moment opzeggen. Je betaalt altijd een maand vooruit, waardoor je abonnement geldig is tot het einde van de factureringsperiode.

Je gegevens blijven bij Netflix voor 10 maanden onthouden. Wanneer je binnen deze periode het abonnement opnieuw afsluit, zijn je gegevens zoals kijkgeschiedenis, profielen en favorieten weer inzichtelijk.