Netflix kosten van een abonnement

Netflix is een online film-dienst, waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt films en series kan bekijken. Het aanbod van Netflix is groot en wordt iedere week uitgebreid, waardoor er altijd een nieuwe film of serie is die je nog niet gezien hebt. Maar wat zijn de Netflix kosten per maand?

Om gebruik te maken van Netflix heb je een abonnement nodig. Netflix biedt drie soorten abonnementen aan, waarbij je al vanaf €7,99 euro per maand gebruik kan maken van de dienst. Echter heb je dan een basis abonnement, waarmee het niet mogelijk is om films in HD te bekijken. Met een standaard abonnement is het wel mogelijk om films en series in HD te bekijken. Voor een standaard abonnement betaal je €10,99 euro.

Het aanbod van Netflix is zeer uitgebreid en variërend. Netflix biedt onder andere films aan die net uitgedraaid zijn in de bioscoop. Daarnaast bevat het aanbod ook een enorme hoeveelheid oudere films. Door contracten met Nederlandse entertainment bedrijven is het aanbod van Nederlandstalige films ook erg uitgebreid.

Met een Netflix abonnement kan je films en series downloaden naar een telefoon of tablet. Vervolgens kan je deze bekijken wanneer je geen internet hebt, bijvoorbeeld als je onderweg bent met de trein of in het vliegtuig zit! Lees meer over downloaden en offline kijken.

De eerste maand kan je Netflix gratis kan proberen. Bevalt het? Dan wordt je abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd. Wanneer je niet tevreden bent over de filmdienst, kan je op ieder moment je abonnement opzeggen. Uiteindelijk is een Netflix abonnement veel goedkoper dan iedere keer een film in de winkel kopen.

Netflix kosten

Netflix biedt drie verschillende abonnementen aan, waarbij de beeldkwaliteit en hoeveelheid gebruikers verschillend zijn. Hieronder is een schema weergegeven waarmee duidelijk wordt wat de voordelen zijn van de verschillende abonnementen.

BasisStandaardPremium
Aantal gebruikers*124
Kwaliteit**SDHDHD & Ultra HD
Netflix kosten€7,99€10,99€13,99

*Met het aantal gebruikers wordt de hoeveelheid gebruikers bedoeld die tegelijk een film of serie kan bekijken. Handig als je een account deelt met familie of vrienden.

**Maximale beeldkwaliteit dat je kan streamen met het abonnement.

Vind je de Netflix kosten wat te hoog? Overweeg dan om het abonnement te delen met bijvoorbeeld familie of je buren! Met een standaard abonnement kunnen twee films tegelijk gestreamd worden en met een premium abonnement kunnen vier personen tegelijk een andere film of serie bekijken!

Goedkoper alternatief voor Netflix

Een goed alternatief voor Netflix is Videoland. Met Videoland kan, net als Netflix, onbeperkt gekeken worden naar films en series. Het voordeel van Videoland is dat een HD abonnement goedkoper is, namelijk 8,99 euro per maand. Daarnaast is het mogelijk om films en series te downloaden, waardoor je deze onderweg kan bekijken zonder data te verbruiken! Klik hier om Videoland twee weken gratis te proberen.