Netflix kosten van een abonnement

Netflix is een online streaming dienst, waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series kan kijken. Om gebruik te maken van Netflix moet je een actief abonnement afsluiten, maar welk abonnement heb je nodig?

Netflix abonnementen

Om gebruik te maken van Netflix heb je een abonnement nodig. Netflix biedt drie verschillende abonnementen aan, waarbij je al vanaf €7,99 euro per maand gebruik kan maken van de streaming dienst. De verschillen in de abonnementen zitten vooral in het beeldkwaliteit en de hoeveelheid apparaten die tegelijkertijd iets kunnen afspelen.

Welk abonnement het beste bij je past, hangt dus af van de kwaliteit waarnaar je wilt kijken en de hoeveelheid personen dat gebruik gaat maken van het abonnement. Wanneer je besluit om het basis abonnement af te sluiten, is het niet mogelijk is om films en series in HD te bekijken. Met een standaard of premium abonnement is het wel mogelijk om films en series in HD te bekijken. Voor een standaard abonnement betaal je €10,99 euro.

Aanbod voor elk abonnement hetzelfde

Het aanbod van Netflix is zeer uitgebreid en variërend. De focus van Netflix ligt voornamelijk op series, dus als je een liefhebber bent van series, is Netflix een echte aanwinst! Netflix produceert zelf veel series, die alleen te zien zijn op het eigen streaming platform. Hierdoor staan er op Netflix veel series die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien! Alle content is voor elk abonnent te bekijken, dus je hoeft niet het duurste abonnement te hebben om meer te kunnen kijken.

Met een Netflix abonnement kan je films en series downloaden naar een telefoon of tablet. Vervolgens kan je deze bekijken wanneer je geen internet hebt, bijvoorbeeld als je onderweg bent met de trein of in het vliegtuig zit! Lees meer over downloaden en offline kijken.

Netflix kosten

Als je een Netflix abonnement wilt, kan je kiezen uit drie verschillende abonnementen. Het verschil tussen deze abonnementen is de beeldkwaliteit en hoeveelheid gebruikers tegelijk op een apparaat kunnen kijken. Hieronder is een overzicht waarmee duidelijk wordt wat de voordelen zijn van de verschillende abonnementen.

BasisStandaardPremium
Aantal apparaten tegelijk streamen124
Maximaal haalbare beeldkwaliteitSDHDUltra HD
Netflix kosten van het abonnement€7,99€10,99€13,99

De eerste maand kan je Netflix gratis kan proberen. Bevalt het? Dan wordt je abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd. Wanneer je niet tevreden bent over de filmdienst, kan je op ieder moment je abonnement opzeggen. Uiteindelijk is een Netflix abonnement veel goedkoper dan iedere keer een film in de winkel kopen.

Vind je de Netflix kosten wat te hoog? Overweeg dan om het abonnement te delen met bijvoorbeeld familie of je buren! Met een standaard abonnement kunnen twee films of series tegelijk streamen en met een premium abonnement kunnen vier personen tegelijk een andere film of serie bekijken!

Wanneer je het type abonnement wilt wijzigen, kan je dit gemakkelijk via de instellingen van je account regelen. De wijzigingen worden dan direct doorgevoerd door Netflix!