FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Kosten van een Netflix abonnement

Netflix is een online streaming dienst, waarmee je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films en series kan kijken. Om gebruik te maken van Netflix moet je een abonnement afsluiten. Netflix biedt verschillende abonnementen aan, maar welk abonnement heb je nodig?

Netflix abonnementen

Om gebruik te maken van Netflix heb je een abonnement nodig. Netflix biedt drie verschillende abonnementen aan, waarbij je al vanaf €7,99 euro per maand gebruik kan maken van de streaming dienst. De verschillen in de abonnementen zitten vooral in het beeldkwaliteit en de hoeveelheid apparaten waarmee tegelijkertijd iets afgespeeld kan worden.

Welk abonnement het beste bij je past, hangt dus af van de beeldkwaliteit en de hoeveelheid personen dat gebruik gaat maken van het abonnement. Wanneer je besluit om het basis abonnement af te sluiten, is het niet mogelijk is om films en series in HD te bekijken. Deze kan bijvoorbeeld handig zijn als je Netflix alleen op je telefoon gaat gebruiken

Met een standaard of premium abonnement is het wel mogelijk om films en series in HD te bekijken. Voor een standaard abonnement betaal je €10,99 euro, het premium abonnement met Ultra HD (4K) beeldkwaliteit kost € 13,99 euro.

Een voordeliger en beter alternatief is Disney+, waar je voor slechts € 6,99 euro per maand kijkt naar de leukste films en series van Disney en Pixar, maar ook van Marvel, Star Wars en National Geographic. Klik hier voor de speciale actielink met een gratis proefabonnement van 7 dagen.

Aanbod voor elk abonnement hetzelfde

Het aanbod van Netflix is zeer uitgebreid en variërend. De focus van Netflix ligt voornamelijk op serie, waarbij Netflix veel eigen series produceert. Deze series staan op het platvorm bekend als Netflix Original series en zijn alleen te zien zijn op het eigen streaming platform.

Wanneer je nog nooit een abonnement op Netflix hebt gehad, staan op Netflix waarschijnlijk veel series die je nog niet hebt gezien! Alle content is voor elk abonnent te bekijken, dus je hoeft niet het duurste abonnement te hebben om meer te kunnen kijken.

Met een Netflix abonnement kan je films en series downloaden naar een telefoon of tablet. Deze kan je deze bekijken wanneer je geen internet hebt, bijvoorbeeld als je onderweg bent met de trein of in het vliegtuig zit!

Netflix kosten

Als je een Netflix abonnement wilt, kan je kiezen uit drie verschillende abonnementen. Het verschil tussen deze abonnementen is de beeldkwaliteit en hoeveelheid gebruikers tegelijk op een apparaat kunnen kijken. Hieronder is een overzicht waarmee duidelijk wordt wat de voordelen zijn van de verschillende abonnementen.

 BasisStandaardPremium
Aantal apparaten tegelijk streamen124
Maximaal haalbare beeldkwaliteitSDHDUltra HD
Netflix kosten van het abonnement€7,99€10,99€13,99

Vind je de Netflix kosten wat te hoog? Overweeg dan om het abonnement te delen met bijvoorbeeld familie of je buren! Met een standaard abonnement kunnen twee films of series tegelijk streamen en met een premium abonnement kunnen vier personen tegelijk een andere film of serie bekijken!

Het wijzigen van het type abonnement kan via de instellingen van je account. De wijzigingen van het type abonnement wordt direct doorgevoerd.

Gratis proefabonnement

De eerste maand kan je Netflix gratis kan proberen. Het abonnement wordt automatisch en stilzwijgend verlengd. Wanneer je niet tevreden bent over de steaming dienst, kan je op ieder moment je abonnement opzeggen.

Het proefabonnement is gekoppeld aan je betalingsvoorkeur. Omdat het abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd wordt na afloop van het proefabonnement, moet je tijdens het aanvragen van het proefabonnement eerst je bankgegevens verifiëren door 1 cent te betalen met iDeal of credit card.