FILM AANBIEDER Nieuws

Kinderseries op Netflix

Netflix produceert niet alleen series voor volwassene, maar ook veel series voor kinderen. Door een samenwerking met DreamWorks worden voor Netflix exclusieve series geproduceerd, waaronder Koning Julien en Draken.

Bij Netflix is het mogelijk om een speciaal account aan te maken voor kinderen. Op basis van de leeftijd van het kind worden aanbevelingen gedaan die gekeken kunnen worden. Een account voor kinderen kan ingesteld worden op “kleuters en peuters” of “oudere kinderen”.

Series voor kinderen op Netflix

Netflix heeft een groot aantal series gemaakt voor kinderen. Sommige series zijn zo succesvol, dat er zelfs meerdere seizoenen van gemaakt zijn. De meeste series zijn zowel Engelstalig als Nederlandstalig gesproken. De taal van de serie kan je instellen voordat je de serie gaat kijken. Hierdoor zijn de series zeer geschikt voor kinderen! Hieronder is een overzicht van de series die Netflix aanbiedt voor kinderen.

Lang Leve Koning Julien

Lang Leve Koning Julien

Lang Leve Koning Julien gaat over de lemuren die leven op het eiland Madagascar. Prins Julien wordt koning, maar is hier nog niet helemaal klaar voor. Gaat het lukken om zijn koninkrijk te beschermen tegen alle wilde dieren op het eiland?


De Avonturen van de Gelaarsde Kat

De Avonturen van de Gelaarsde Kat

De gelaarsde kat heeft een eigen serie gekregen, na bekend te zijn geworden in de films van Shrek. In de serie heft de gelaarsde kat een oude toverspreuk op, waardoor San Lorenzo bloot wordt gesteld aan de wereld. Gaat het de gelaarsde kat lukken om dit op te lossen?


Tarzan en Jane

Tarzan en Jane

Tarzan en Jane is een kinderserie op Netflix. De serie gaat over Tarzan, die als baby in een vliegtuig zat dat is neergestort in de jungle. Hij is de enige die de ramp overleeft en wordt gevonden door de gorilla Kala. Kala gaat Tarzan opvoeden en grootbrengen in de jungle.